Ο Νίνο και η Ζόζεφιν ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους επί σκηνής, χαρίζοντας μια εντυπωσιακή συναυλία στο City Garden Festival, μπροστά σε περισσότερους από 7.000 θεατές.
Το κοινό κατέκλυσε τον χώρο για να απολαύσει δύο από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι οποίοι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο μεγάλες επιτυχίες, δυνατές ερμηνείες και αστείρευτη ενέργεια.
Η σκηνική χημεία του Νίνο και της Ζόζεφιν ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μία μουσική βραδιά που συνδύασε συναίσθημα, ρυθμό και διασκέδαση.
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή του Χρυσού Single για το τραγούδι «Τι κάνεις;», η οποία πραγματοποιήθηκε επί σκηνής μέσα σε θερμό χειροκρότημα. Την απονομή έκανε ο CEO της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος συνεχάρη τους δύο καλλιτέχνες για τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού και την αγάπη που έχει λάβει από το κοινό.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Stoli Vodka και της Cheri Up Cosmetics, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας βραδιάς που συνδύασε τη μουσική με την ψυχαγωγία και υψηλής αισθητικής εμπειρίες για τους χιλιάδες θεατές.





Πηγή: parapolitika.gr / φωτογραφίες: