Νέα

Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί ψηφιακά το νέο τραγούδι «Ίλιγγος»

today05/06/2024

Φόντο
share close

Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί ψηφιακά το τραγούδι «Ίλιγγος» από το άλμπουμ του «Πάντα & Ποτέ (Volume I)».

Ο Αντώνης Ρέμος ανταποδίδει για ακόμα μία φορά την αγάπη του κόσμου και κυκλοφορεί ψηφιακά το «Ίλιγγος», το bonus track από το πρόσφατο άλμπουμ «Πάντα & Ποτέ (Volume I)», το οποίο έχει γίνει viral.

Το «Ίλιγγος» είναι ένα τραγούδι που μιλά για το ατέρμονο ερώτημα του ανθρώπου σχετικά με τον έρωτα και τη μοναξιά, με την εξαιρετική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου.

Η βαθιά, γεμάτη συναίσθημα φωνή του ταιριάζει απόλυτα με τους στίχους του τραγουδιού που εκφράζουν την ανθρώπινη αναζήτηση για τον έρωτα και το νόημα.

Το «Ίλιγγος» έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των επιτυχιών του Αντώνης Ρέμου, ο οποίος έχει χαρίσει αμέτρητες αξέχαστες στιγμές στο ελληνικό κοινό.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Ίλιγγος» έγραψαν οι Arcade και ο Αναστάσιος Ράμμος. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Όπως όλα τα τραγούδια του άλμπουμ «Πάντα & Ποτέ (Volume I)», το «Ίλιγγος» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και, μάλιστα, είναι ένα από τα πιο viral κομμάτια στο TikTok, μετρώντας πάνω από 4.600 video creations.

Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του, ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το «Ίλιγγος», το οποίο μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο στο φυσικό προϊόν του τελευταίου άλμπουμ του.

Το «Πάντα & Ποτέ (Volume I)», που κυκλοφορεί από την Panik Records, κυκλοφορεί σε όλες τις υπηρεσίες streaming, καθώς και σε ένα limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set στα φυσικά καταστήματα.

Το box set κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα και περιέχει CD με 11 τραγούδια με bonus track το «Ίλιγγος», ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το λογότυπο του Αντώνη Ρέμου και κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου.

Σε ορισμένα αντίτυπα υπάρχει ένα «golden ticket» με το οποίο ο κάτοχός του θα παρακολουθήσει μία αποκλειστική συναυλία του Αντώνη Ρέμου που θα διεξαχθεί προσεχώς.

Με καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ο Αντώνης Ρέμος έχει αποδείξει ότι είναι ένας αληθινός θρύλος.

Το «Πάντα & Ποτέ (Volume I)» αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της σπάνιας ικανότητάς του να παραμένει επίκαιρος και να βρίσκει νέους τρόπους να αγγίξει τις καρδιές των ακροατών του.

Με κάθε νέα κυκλοφορία τους, ο Αντώνης Ρέμος μας θυμίζει γιατί έχει καταφέρει να κερδίσει μία τόσο ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδησή μας. Τα τραγούδια του λειτουργούν σαν καθρέφτης των ανθρώπινων συναισθημάτων, αποτυπώνοντας τις χαρές και τις λύπες μας με έναν μοναδικό, ανεπανάληπτο τρόπο.

Πηγή:postmelody.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Νατάσσα Μποφίλιου “Κάτι καίγεται” | Νέο άλμπουμ

Νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ από τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο Μετά την αρχική μεγάλη φλόγα που άναψε το πρώτο single “Το μπάλωμα“, εννιά ακόμη τραγούδια εμφανίστηκαν σταδιακά τις προηγούμενες μέρες στις ψηφιακές πλατφόρμες, αποκαλύπτοντας τη νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου με γενικό τίτλο “Κάτι καίγεται“. Tελευταία εστία της φωτιάς τα δισκοπωλεία, όπου το άλμπουμ βρίσκεται ήδη από το σαββατοκύριακο στα ράφια. Και τα […]

today04/06/2024


0%