Νέα

Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί το video clip του «Να Ξαναμετρήσω»

today22/03/2023

Φόντο
share close

Το νέο τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω» του Αντώνη Ρέμου μεταφέρεται στις οθόνες μας.

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο video clip του «Να Ξαναμετρήσω», ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί.

Το «Να Ξαναμετρήσω» είναι μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Στο «Να Ξαναμετρήσω» ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός όσο και ως ερμηνευτής.

Ταυτόχρονα συναντά, για ακόμα μία φορά, τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς της γενιάς του, με τον οποίο έχει συμπράξει σε μεγάλες επιτυχίες.

Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο σταθερός συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου, ο έμπειρος Γιώργος Κυβέλλος.

Το «Να Ξαναμετρήσω» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα video clip που γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Δημολίτσα. Σε μία vintage ατμόσφαιρα, ένα στούντιο στην καρδιά της Αθήνας, οι εικόνες αποπνέουν έντονα το συναίσθημα του τραγουδιού.

Το τραγούδι έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα του κοινού, δίνοντας συνέχεια στα επιτυχημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ανεβαίνοντας με ταχύτητα στις πρώτες θέσεις (Νο. 4) του airplay chart.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να χαρίζει στο κοινό μοναδικά μουσικά ταξίδια στον όμορφο χώρο του «Nox», έχοντας δίπλα του την Καίτη Γαρμπή.

Πηγή:hitchannel

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Ελπίδα»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί το video clip για το νέο τραγούδι του «Ελπίδα». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές No. 1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική «Ελπίδα» μέσα από το νέο τραγούδι του που κυκλοφορεί πλέον και με video clip. Το «Ελπίδα» είναι ένα μοναδικό ερωτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο Λεμονής Σκοπελίτης. Η εξαιρετική φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού αναβαθμίζει την ποιότητα και τη γοητεία της ενδιαφέρουσας και […]

today21/03/2023


0%