Νέα

Ο Γιώργος Κακοσαίος συνεργάζεται με τον Φοίβο στο νέο τραγούδι του «Η Νύχτα»!

today24/01/2023

Φόντο
share close

Συνεργασία κορυφής για τον Γιώργο Κακοσαίο.

Ο Γιώργος Κακοσαίος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Φοίβο στο επερχόμενο νέο τραγούδι του με τον τίτλο «Η Νύχτα».

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του συνεχίζει το προσωπικό του σερί των δισκογραφικών επιτυχιών με ένα ζεϊμπέκικο, που έχει την υπογραφή του hitmaker Φοίβου στη μουσική και τους στίχους.

«Η Νύχτα» είναι ένα τραγούδι που συνεπαίρνει αμέσως, με τον Γιώργο Κακοσαίο να τραγουδά: «Μέχρι και η νύχτα απόψε δάκρυσε σαν παιδί και ήπιε μαζί μου ως το πρωί… Της μίλησα για σένα και πάνω μου έγειρε, έγινε λιώμα και έφυγε, έγινε λιώμα και έφυγε…».

Το single είναι το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει ο Γιώργος Κακοσαίος μετά από την επιτυχία «Κάνε Μας Τη Χάρη» που συνεχίζει την ανοδική πορεία της.

Το «Κάνε Μας Τη Χάρη» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 8,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και σχεδόν 2 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Η επιτυχία του Γιώργου Κακοσαίου ανέβηκε επίσης την τελευταία εβδομάδα στο No. 4 του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart της MediaInspector.

Το νέο τραγούδι  του Γιώργου Κακοσαίου θα κυκλοφορήσει από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και το video clip του τραγουδιού που υπογράφει ο Φοίβος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην «Ακτή Πειραιώς».

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Νίκος Βέρτης: Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη

Το περιβάλλον του Νίκου Βέρτη και η δικηγόρος των ιδιοκτητών του συγκεκριμένου ακινήτου μιλάνε για τη λύση συνεργασίας τους. Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη έγινε το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στον Νίκο Βέρτη, ο οποίος συνεργαζόταν με τον χώρο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, μια εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη είχε μισθώσει το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, ενώ το πρόστιμο που του υποβλήθηκε μετά τη λύση συνεργασίας ήταν ύψους 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση στον προαύλιο χώρο. Η δικαστική […]

today23/01/2023


0%