Νέα

Ο Γιώργος Λιβάνης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Κύκλος»

today13/07/2023

Φόντο
share close

Ο Γιώργος Λιβάνης σας καλεί να χορέψετε και να απολαύσετε τον ρυθμό του «Κύκλος».

Ο Γιώργος Λιβάνης, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής που κάθε του τραγούδι γίνεται επιτυχία, συμπράττει με τον Bobito, έναν από τους πιο επιτυχημένους DJs και δημιουργούς, και μαζί ανοίγουν τον «Κύκλο» της επιτυχίας.

Ο «Κύκλος» είναι ένα μοντέρνο, άκρως ενθαρρυντικό, catchy και καλοκαιρινό τσιφτετέλι.

Οι στίχοι και η μουσική γράφτηκαν από τους DJ Bobito, DJ Pacο και Antonis Rigas, με τους οποίους ο Γιώργος Λιβάνης είχε συνεργαστεί και στην προηγούμενη επιτυχία του «Σεντόνι».

Το τραγούδι «Κύκλος» του Γιώργου Λιβάνη έχει γίνει viral στο TikTok ακόμα και πριν την επίσημη κυκλοφορία του και ήδη ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και στα DJ sets, έχοντας αποκτήσει μεγάλη έκταση.

Το συνοδευτικό music video για το νέο single του Γιώργου Λιβάνη είναι μοντέρνο και γεμάτο αισθησιασμό, με τη σκηνοθεσία του Σπύρου Φυλακτού.

Το «Κύκλος» είναι μία συναρπαστική συνεργασία που εξασφαλίζει την επιτυχία για τον Γιώργο Λιβάνη και τον Bobito, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την ευελιξία τους.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φέρνει τη φωνή και τον χαρακτήρα του, ενώ ο ταλαντούχος DJ και παραγωγός προσθέτει το μοντέρνο και πρωτοποριακό στοιχείο στον ήχο.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη είναι μία δυναμική μουσική εμπειρία που καλεί το κοινό να χορέψει και να απολαύσει τον ρυθμό του.

Το single «Κύκλος» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Άννα Βίσση τραγουδά με καλοκαιρινή διάθεση το «Είναι Αστείο»

Το «Είναι Αστείο» έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία της Άννας Βίσση. Η Άννα Βίσση παρουσιάζει με τη μοναδική φωνή της και σε μία ιδιαίτερη και άκρως καλοκαιρινή ενορχήστρωση το «Είναι Αστείο», ένα από τα εκατοντάδες εμπνευσμένα και διαχρονικά τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας. Το «Είναι Αστείο», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1993, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία της Άννας Βίσση […]

today12/07/2023


0%