O ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.000€

Έχεις ταλέντο στο να αναγνωρίζεις ήχους ή φημίζεσαι για την ακοή σου;

Μήπως μπορείς να αναγνωρίσεις τον ΗΧΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

Ο Τρανζίστορ 100.3 φέρνει στον αέρα ένα από τα πιο αγαπημένα ραδιοφωνικά παιχνίδια όλων των εποχών και μοιράζει πολλά…ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ!

Ένας μυστηριώδης ήχος ακούγεται καθημερινά στον Τρανζίστορ.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι… Όσο η ταυτότητα του ήχου αγνοείται…τόσο το ποσό μεγαλώνει!

Βρες ΕΣΥ πρώτος ποιος είναι ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

Συντονίσου καθημερινά στις 10:30 , στις 14:30 και στις 20:30.

ΑΚΟΥΣΕ τον ήχο,

ΜΑΝΤΕΨΕ σωστά,

ΚΕΡΔΙΣΕ έως και 2.000€ μετρητά.

Όροι του διαγωνισμού

H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕTROMEDIA Α.Ε.», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό με το διακριτικό τίτλο «Τρανζίστορ 100,3» (εφεξής ο «Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με τίτλο: «Ο ήχος που πληρώνει» (εφεξής ο «Διαγωνισμός») σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και στο νομό Θεσσαλονίκης. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα, (γ) όσοι έχουν κερδίσει ξανά στον Διαγωνισμό «Ο ήχος που πληρώνει».

Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 25.01.2021 μέχρι τις 19.02.2021.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να συντονίζονται καθημερινά στον Τρανζίστορ 100.3 στις 10:30 στην εκπομπή «Πρωινό με Τρανζίστορ» με το Νίκο Πιτάνιο και την Άννα Σταματοπούλου , στις 14:30 στην εκπομπή του Σάββα Μεστάρογλου και στις 20:30 στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Κολέτσα.

Μόλις οι παραγωγοί δώσουν το σύνθημα οι ακροατές θα πρέπει να καλέσουν στο σταθμό (στο τηλ. 2310 266233, αστική χρέωση), να βγουν στον αέρα, να ακούσουν το απόσπασμα «του ήχου που πληρώνει» και να μαντέψουν τη σωστή απάντηση. Προϋπόθεση για να κερδίσουν οι ακροατές, είναι  να  μαντέψουν σωστά ποιος είναι ο ήχος.

Στον αέρα βγαίνει το πρώτο και πιο γρήγορο τηλεφώνημα και ο ήχος αναπαράγεται μία (1) μόνο φορά. Επίσης, ο κάθε ακροατής έχει δικαίωμα να μαντέψει μια (1) φορά.

Το ποσό  εκκίνησης  του χρηματικού επάθλου ορίζεται στα εκατό (100) ευρώ. Αν στο τέλος  της  κάθε ημέρας (δηλαδή  αφού  βγει  και ο τρίτος ακροατής), δε βρεθεί ο νικητής  το ποσό θα αυξάνεται κατά εκατό (100) ευρώ την ημέρα.

Σε περίπτωση  που ένας τυχερός  ακροατής  απαντήσει σωστά, θα εισπράξει το χρηματικό ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί έως εκείνη  τη στιγμή.

Εάν το ποσό που έχει συγκεντρωθεί φτάσει στα 2.000 € και δεν έχει βρεθεί σωστή απάντηση, τότε σταματάει το jack pot και ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι να βρεθεί ο ακροατής που θα βρει τον ήχο και θα κερδίσει το ποσό των 2.000 €.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στο διαδικτυακό τόπο της Διοργανώτριας Εταιρείας.

5.3. Τα αρχεία τα οποία τηρεί η Διοργανώτρια Εταιρεία με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

5.4. Ο φάκελος με τη σωστή απάντηση  του ηχητικού με τον «ήχο που πληρώνει» βρίσκεται σφραγισμένος στο Νομικό Τμήμα της Διοργανώτριας Εταιρίας. Το νομικό τμήμα αποκαλύπτει το περιεχόμενο του φακέλου μόνο στους μουσικούς παραγωγούς που θα διεξάγουν το Διαγωνισμό και σε κανέναν άλλο.

5.5 Οι συμμετέχοντες που τηλεφώνησαν και έπαιξαν στον αέρα δεν μπορούν να παίξουν ξανά για τις επόμενες 7 ημέρες.  Δεν επιτρέπονται περισσότερες από μία συμμετοχές ανα 7 μέρες.

Οι τυχεροί ακροατές που θα βγούνε στον αέρα της εκπομπής και θα μαντέψουν σωστά τον «ήχο που πληρώνει», θα κερδίζουν το χρηματικό ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή (περαιτέρω «το Έπαθλο»).

Η καταβολή του Επάθλου στο νικητή θα πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάδειξής του ως νικητή. Από το ποσό αυτό παρακρατείται ο φόρος 23,6% που αποδίδεται στην εφορία από τη διοργανώτρια για λογαριασμό του νικητή.

Ο τυχερός ακροατής ή οι τυχεροί ακροατές που θα βγούνε στον αέρα της εκπομπής και θα μαντέψουν σωστά τον «ήχο που πληρώνει», θα αναδειχθούν νικητές από τη Διοργανώτρια Εταιρεία.

Λεπτομέρειες για την απόδοση του Επάθλου στον νικητή θα δίδονται κατά την επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια Εταιρεία.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στον αέρα, στην ιστοσελίδα του Σταθμού www.tranzistor1003.gr είτε στη σελίδα του στο Facebook.

Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια, για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310 266233 από τις 10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών).

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA»», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, Κωνσταντινοπολίτικα, 55534, Θεσσαλονίκη, email: grammatia@metromedia.gr , 2310 266233.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου.

Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: grammatia@metromedia.gr

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Νομικό τμήμα.

Copyright 2020 | Tranzistor1003 |