Νέα

Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην “ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ” στη Θεσσαλονίκη!

today12/12/2023

Φόντο
share close

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις του στην “Πύλη Αξιού” στην Θεσσαλονίκη , αποτελώντας σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της πόλης!  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε στη «νύμφη του Θερμαϊκού» ύστερα από αρκετά χρόνια , δημιουργώντας μια μαγική σχέση με το κοινό που δήλωσε δυναμικά παρόν και στις δύο #soldout πρώτες ημέρες εμφανίσεων!

 Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο , παρουσίασε τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει με τις εξαιρετικές ερμηνείες του και την μοναδική ενέργεια του , σε έναν υπερσύγχρονο χώρο εξαιρετικής αισθητικής ενώ παρουσίασε και τη νέα του επιτυχία «Μια Θεσσαλονίκη»  ,ένα ζεϊμπέκικο  με λόγια καρδιάς και μια ιδιαίτερη μελωδία που συνδέει μουσικά το χθες με το σήμερα ,  γραμμένο από τον Λευτέρη Κιντάτο που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του περιοδεία σε Αυστραλία, Αμερική, Καναδά και Αφρική,  όπου βρέθηκε κοντά στην Ελληνική Ομογένεια πραγματοποιώντας ρεκόρ εισιτηρίων και προσέλευσης κοινού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην  “Πύλη Αξιού” με τις ερχόμενες εμφανίσεις του να είναι ήδη sold out  ενώ για τις ημέρες των εορτών , εκτός από κάθε Παρασκευή και Σάββατο , έχουν προστεθεί επιπλέον εμφανίσεις στις 24, 25 & 31/12.

Μαζί του στην “Πύλη Αξιού” η ταλαντούχα και γοητευτική Ανδρομάχη με τη νέα της επιτυχία «Τα καλύτερα»  , ο Zaf ένας απ’ του πιο τάχιστα ανερχόμενους pop καλλιτέχνες καθώς και η εκρηκτική Athena Manoukian. Στα decks ο DjBobito!

  “ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ”

 Ερμιόνης & Γεωργίου Ανδρέου – Θεσσαλονίκη

Τηλ. Κρατήσεων: 2310553158 – 2310553198

www.pylaxiou.gr

#Argiros #MiaThessaloniki #PyliAxiou

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Pyjamas Allday από τη Minerva!

Παρασκευή! Η πιο αγαπημένη μας μέρα της εβδομάδας! Όταν μάλιστα συνδέεται με άνεση και χαλαρότητα τότε πηγαίνει σε …άλλο επίπεδο! Η Minerva ήρθε για να απογειώσει τη σημερινή Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου του Τρανζίστορ 100,3! Pyjamas Allday και οι παραγωγοί το γιόρτασαν στο Studio με άνετες και μοδάτες  πιτζάμες από τη Minerva! Εννοείται ότι ούτε οι ακροατές θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού θα διεκδικήσουν υπέροχα δώρα από τη Minerva στους διαγωνισμούς που θα γίνουν στα social media του Τρανζίστορ 100.3!  

today08/12/2023


0%