Νέα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης

today06/09/2023

Φόντο
share close

Για μία ακόμα μία σημαντική συναυλία στην καριέρα του ετοιμάζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

Ο καλλιτέχνης με τα διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, που αυτή την περίοδο συνεχίζει την επιτυχημένη φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία «Elpida Tour by Coca-Cola» σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα, θα εμφανιστεί στο εντυπωσιακό στάδιο στις 18 Νοεμβρίου.

Το «Barclays Center» έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Madonna, Justin Timberlake, Deepeche Mode, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Justin Bieber και Doja Cat, καθώς και τα διεθνή μουσικά βραβεία MTV Awards, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί ελληνική μουσική στον εν λόγω χώρο.

Πηγή:ogdoo.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Χρήστος Μάστορας & Rita Wilson “We Are All Together” | “My Big Fat Greek Wedding

To «Oli Mazi (We Are All Together)», που κυκλοφορεί από την Sing It Loud LLC και την, είναι μια δημιουργία της Rita Wilson και της βραβευμένης με βραβείο Oscar και 12 βραβεία Grammy, Diane Warren, η οποία έχει επίσης γράψει μεταξύ άλλων για τους Celine Dion, Cher, Mariah Carey, Beyone και Michael Bolton. Την παραγωγή έκαναν οι Rita Wilson, Emanuel “Eman” Kiriakou & Zhone. Το feel-good τραγούδι περιλαμβάνεται στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3» («Γάμος Αλά Ελληνικά 3»), η οποία […]

today04/09/2023


0%