Νέα

O Νικηφόρος κυκλοφορεί το video για το νέο single «Έρωτας Είναι»

today09/02/2023

Φόντο
share close

Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι του Νικηφόρου.

Ο Νικηφόρος, ο πιο εκρηκτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, επιστρέφει με μία διασκευή που θα αγαπήσουμε από την πρώτη στιγμή και τραγουδά «Έρωτας Είναι».

Πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα, που τραγούδησε για πρώτη φορά ο Νότης Χριστοδούλου το 2004.

Η μουσική του «Έρωτας Είναι» ανήκει στον Κωνσταντίνο Παντζή ενώ τους στίχους του τραγουδιού είχε υπογράψει η Εύη Δρούτσα.

Ο Νικηφόρος έρχεται 19 χρόνια αργότερα να δώσει το δικό του στίγμα σε αυτό το αγαπημένο τραγούδι και να απογειώσει με τη μοναδικότητα της φωνής του.

Το «Έρωτας Είναι» αποκτά εικόνα μέσα από ένα music video που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Steven Airth και τον Νικηφόρο να μεταφέρει με την ερμηνεία του όλα τα συναισθήματα του τραγουδιού.

«Έρωτας είναι θα περάσει / Θα σε ξεχάσω με τον καιρό / Κι αν η καρδιά μου πάει να σπάσει / Και αν το σώμα μου είναι νεκρό / Έρωτας είναι θα περάσει/ Θα σε ξεχάσει το μυαλό / Κι αν η ζωή μου έχει αλλάξει / Και νιώθω πως ξανά δε ζω / Έρωτας είναι»

Το «Έρωτας Είναι» έρχεται από τον Νικηφόρο λίγους μετά από την επιτυχία «Πες Μου Πού Θα Με Πας», που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το «Πες Μου Πού Θα Με Πας» έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 2,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video του και έχει εμφανιστεί για δώδεκα (12) συνολικά εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Το νέο single «Έρωτας Είναι» του Νικηφόρου κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Spotify από τη Heaven Music.

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Γιώργος Παπαδόπουλος: Με τη σύζυγό του στο video για το νέο τραγούδι «Δεν Mας Χωρίζουνε»

Με νέο τραγούδι επιστρέφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βάζει την ξεχωριστή μουσική υπογραφή του στο πιο δυνατό συναίσθημα με το νέο τραγούδι του «Δεν Μας Χωρίζουνε». Το «Δεν Μας Χωρίζουνε» συνοδεύεται από music video στο οποίο συμπρωταγωνιστεί η σύζυγός του Γιώργου Παπαδόπουλου, Γαλάτεια Βασιλειάδη. Μέσα από το «Δεν Μας Χωρίζουνε», ο ταλαντούχος και επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός μας παρασύρει γι’ ακόμα μια φορά στον ρυθμό του με ένα up-tempo τραγούδι. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχει […]

today08/02/2023


0%