Νέα

Ο Νίκος Κουρκούλης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Αλλάξανε Όλα»

today18/07/2023

Φόντο
share close

Νέο τραγούδι από τον Νίκο Κουρκούλη.

Ο Νίκος Κουρκούλης επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Αλλάξανε Όλα».

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη μετά από τέσσερα χρόνια και το «Έλυνε Κι Έδενε» του 2019, ενώ το 2021 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Ο Νίκος Κουρκούλης δεν περιορίζεται μόνο στην ερμηνεία, καθώς υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του «Αλλάξανε Όλα», προσφέροντάς μας ένα up tempo τραγούδι που από το πρώτο άκουσμα κερδίζει το κοινό.

Το «Αλλάξανε Όλα» αναδεικνύει τον χαρακτηριστικό ήχο του Νίκου Κουρκούλη και αποπνέει ζωντάνια σε κάθε δευτερόλεπτο.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζει τις εμφανίσεις τους επί του παρόντος στο «Frangelico Mpouzouki Club», όπου υποδέχεται το κοινό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Στο πλευρό του έχει την Τάνια Καρρά, τον Κώστα Ορφανίδη και τον Στέλιο Λεγάκη.

Η επιστροφή του Νίκου Κουρκούλη στη σκηνή έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι ζωντανές εμφανίσεις του προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τη μοναδική φωνή του και να ζήσουν αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική και κέφι.

Το «Αλλάξανε Όλα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Αλήτης»: Γιώργος Τσαλίκης και Greg σε μία ανατρεπτική συνεργασία!

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg γίνονται ο «Αλήτης» που θα αγαπήσουμε όλοι. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Αλήτης». Αυτή η συνεργασία συνδυάζει το ξεχωριστό μουσικό ύφος του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg, προσφέροντάς μας ένα τραγούδι με catchy στίχους και ξεχωριστό μουσικό ύφος. Η μουσική και οι στίχοι του single «Αλήτης» ανήκουν στον Teo Tzimas, ο οποίος βάζει […]

today17/07/2023


0%