Νέα

Ο Σταμάτης Γονίδης στην Panik Records!

today12/02/2024

Φόντο
share close

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει τον Σταμάτη Γονίδη, έναν ξεχωριστό, πολυγραφότατο και καταξιωμένο καλλιτέχνη, στη μεγάλη μουσική οικογένειά της.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία του team της.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Panik θα αποκαλύψουν πολύ σύντομα το πρώτο κοινό μουσικό τους βήμα, ένα τραγούδι με το χαρακτηριστικό λαϊκό πάθος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, καθώς και τις νέες live εμφανίσεις που ετοιμάζει στην Αθήνα, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

Από τη δεκαετία του ‘80, ο Σταμάτης Γονίδης γράφει αδιάκοπα τη δική του ιστορία, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός, καθώς και με τις live εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά και τις συναυλίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Βέρτης: Νέο τραγούδι και video clip!

«Αργήσαμε Καρδιά Μου» ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Νίκου Βέρτη. Ερωτική μπαλάντα χωρισμού -σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο- στην οποία έχει γράψει τη μουσική ο ίδιος ο ερμηνευτής, ενώ τους στίχους τους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου. Έρχεται μετά την επιτυχία που σημείωσε στην κατηγορία του το καλοκαιρινό single του ερμηνευτή «Είσαι μια γλυκιά μπαλάντα» Το «Αργήσαμε καρδιά μου» συνοδεύεται από κινηματογραφικό music video υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη […]

today09/02/2024 2


0%