Νέα

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Η Τύπισσα»

today29/06/2023

Φόντο
share close

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας προσφέρει άλλη μία φρέσκια πρόταση.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας επανέρχεται δυναμικά με νέο single και μαζί του είναι «Η Τύπισσα», που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα δισκογραφικά βήματα του, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μοιράζεται μαζί μας ακόμα ένα τραγούδι από το επικείμενο άλμπουμ που ετοιμάζει με τον συνθέτη και παραγωγό Μάριο Ψιμόπουλο.

«Η Τύπισσα», σε στίχους του Στέφανου Πιτσίνιαγκα και του Μάριου Ψιμόπουλου, είναι ένα κομμάτι διαφορετικού ύφους από εκείνα που μας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Το νέο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα φέρνει στο σήμερα, με μοντέρνο και ευρηματικό τρόπο, στοιχεία του αγαπημένου παλιού λαϊκού τραγουδιού, όπως το μπουζούκι και ο μπαγλαμάς.

Το single «Η Τύπισσα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, δίνοντας ζωή στους στίχους του τραγουδιού.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έχει ήδη πραγματοποιήσει μία δυναμική πορεία με επιτυχίες όπως το «Δυνατά (Τα Τα Τα)», το «Μη Μου Το Χαλάς», το «Αμάν Αμάν» και το «Ψυχολογικά» και με το νέο τραγούδι του «Η Τύπισσα», προσφέρει άλλη μία φρέσκια πρόταση.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, που γίνονται κάθε φορά πόλος έλξης.

Το νέο single «Η Τύπισσα» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Τάνια Μπρεάζου, FY και Thug Slime δίνουν σύγχρονη πινελιά στο «Μέσα Σου»

Το «Μέσα Σου» σε μία νέα εκδοχή από τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών. Ο Thug Slime, ο FY και η Τάνια Μπρεάζου φέρνουν στο σήμερα την αγαπημένη επιτυχία «Μέσα Σου» από τα τέλη της δεκαετίας του 2000. Το «Μέσα Σου», σε μουσική των Stavento και στίχους του Μέθυσου (Μιχάλη Κουινέλη), κυκλοφόρησε το 2008 στο άλμπουμ «Σήμερα Το Γιορτάζω» των Stavento και έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς εκείνης. Δεκαπέντε χρόνια μετά, το «Μέσα Σου» ακούγεται […]

today28/06/2023


0%