Νέα

Οι ΜΕΛΙSSES δίνουν νέα πνοή στο «Για Μένα Βράδιασε»

today17/11/2022

Φόντο
share close

Το «Για Μένα Βράδιασε» με ανανεωμένο ήχο.

Οι ΜΕΛΙSSES μας παρασύρουν ακόμα μία φορά με την επιτυχία τους «Για Μένα Βράδιασε», μέσα από ένα ιδιαίτερο remix από τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το «Για Μένα Βράδιασε» συνεχίζει το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει το No. 1 συγκρότημα της χώρας.

Μεταξύ άλλων, το τραγούδι έχει χρυσό στα ψηφιακά καταστήματα, διαθέτοντας πάνω από 1 εκατομμύριο streams και έγινε top trend στο YouTube, όπου μετρά πάνω από 1,7 εκατομμύρια views.

Επίσης, το «Για Μένα Βράδιασε» από τις ΜΕΛΙSSES εμφανίστηκε για δύο εβδομάδες στην πρώτη θέση τόσο στο Ελληνικό Airplay Chart όσο και το Μικτό Airplay Chart της MediaInspector με τα τραγούδια τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Τώρα, το «Για Μένα Βράδιασε» έρχεται να μας μαγέψει ξανά, μέσα από το remix που επιμελήθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης, ένας DJ με αμέτρητες ώρες στα decks, επιτυχημένες performances σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργασίες με Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.

Το «Για Μένα Βράδιασε» υπογράφουν στη μουσική και στους στίχους οι Arcade, ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Παράλληλα, οι ΜΕΛΙSSES είναι έτοιμοι για τη συνεργασία τους με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του «Έναστρον» και την έναρξη των εμφανίσεών τους την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Το remix του «Για Μένα Βράδιασε» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, όπως και η αρχική έκδοση του single, από την Panik Records.

Πηγή:hitchannel

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Josephine στο Vogue Club στη Θεσσαλονίκη!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Josephine στο Vogue Club στη Θεσσαλονίκη! Special Guest ο FY! Έναρξη 18 Νοεμβρίου Το Vogue Club απ’ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου υποδέχεται την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης! Έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αθήνα με μια σειρά #SoldOut εμφανίσεων , οΠέτρος Ιακωβίδης & η Josephine ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη! Ο Πέτρος Ιακωβίδης , ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του, επιστρέφει δυναμικά […]

today16/11/2022


0%