Νέα

«Όλη Την Ελλάδα» – Ο Γιώργος Λιβάνης επιστρέφει με νέο τραγούδι!

today07/04/2023

Φόντο
share close
Το «Όλη Την Ελλάδα» συνδυάζει στο μείγμα της μουσικής του τον ήχο των πνευστών, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, που συμπληρώνεται από την ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη.
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό video, με διάθεση παρέας και πάρτι, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis.
«Ήπια την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη / Έκανα πολλά μα η αγάπη σου μου λείπει / Κόλλησε μαζί σου η καρδιά η ρημάδα / Έλα πίσω γρήγορα πριν πιω όλη την Ελλάδα»
Το «Όλη Την Ελλάδα» έρχεται από τον Γιώργο Λιβάνη μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του single «Ένας Αλήτης Είμαι», μία επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού από το 2010.
Η νέα εκδοχή του ζεϊμπέκικου από τον Γιώργο Λιβάνη έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
Το «Όλη Την Ελλάδα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.
Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Αφήστε Τη Να Φύγει»

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί νέο τραγούδι – Σε μουσική του Γιώργου Κακοσαίου Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με νέο τραγούδι και δίνει το σύνθημα «Αφήστε Τη Να Φύγει». Το «Αφήστε Τη Να Φύγει» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι με τη χαρακτηριστική και αγαπημένη χροιά του Γιάννη Πλούταρχου. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός Γιώργος Κακοσαίος, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον μοναδικό Νίκο Σαρρή. Το «Αφήστε Τη Να Φύγει», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από την αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοσή του τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται […]

today06/04/2023 1


0%