Νέα

Πάνος Κιάμος: Ακούστε το νέο τραγούδι «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» με τη συμμετοχή του OGE

today07/11/2022

Φόντο
share close

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί.

Ο Πάνος Κιάμος, με την καλλιτεχνική ελευθερία που τον ξεχωρίζει, αποδεικνύεται πάντα πρωτοπόρος στη δημιουργική σύνθεση επίκαιρων μουσικών ειδών και τάσεων.

Αυτή τη φορά με το νέο single «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)», πιάνει για μια ακόμη φορά τον μουσικό σφυγμό της εποχής με ένα απόλυτα χορευτικό υβρίδιο λαϊκού τραγουδιού και rap, με την πολύτιμη συμμετοχή του OGE.

Σε αυτή τη συνεργασία φέρνει επίσης και το απαράμιλλο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Τους στίχους έχει γράψει ο Ηλίας Φιλίππου και φυσικά ο OGE στα rap κομμάτια που ερμηνεύει ο ίδιος.

Ένα δυνατό instant hit της εποχής, το «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» είναι ό,τι πιο αναπάντεχο θα ακούσετε φέτος.

Το «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» ακολουθεί για τον Πάνο Κιάμο το «Θα Με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)», μία επανεκτέλεση του τραγουδιού που εμφανίστηκε αρχικά το 2000 στον δίσκο του «Του Έρωτα Φεγγάρια» και είχε ξεχωρίσει στις ζωντανές εμφανίσεις του επιτυχημένου τραγουδιστή.

Το τελευταίο πρωτότυπο τραγούδι του Πάνου Κιάμου ήταν το «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω», που κυκλοφόρησε στις αρχές της φετινής χρονιάς.

To νέο single «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» του Πάνου Κιάμου με τη συμμετοχή του OGE κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πηγή:hitchannel

 

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στην οικογένεια της Panik Records

Νέα δισκογραφική στέγη για τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και επιτυχημένους λαϊκούς ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, εντάσσεται στην οικογένεια της Panik Records. Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο παραγωγός του, Σπύρος Ποταμόπουλος, υπέγραψαν τα συμβόλαια με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ενθουσιασμού. Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Panik Records ετοιμάζουν τα πρώτα τους κοινά βήματα και είναι πανέτοιμοι […]

today04/11/2022


0%