Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης: «Άρωμα Ελλάδας» στην παρουσίαση των νέων τραγουδιών του.

today03/04/2024

Φόντο
share close

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μοιράστηκε με τους ακροατές τα νέα τραγούδια του.

Στιγμές γεμάτες μουσική χάρισε ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζοντας τα νέα τραγούδια του!

Τα πέντε νέα τραγούδια θα περιλαμβάνονται στο repackaging του άλμπουμ «Καλησπέρα» του Πέτρου Ιακωβίδης, που έχει γίνει ήδη χρυσό σε πωλήσεις.

Το repackaged album θα έχει τίτλο «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition» και θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 5 Απριλίου.

Το tracklist του «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition» περιλαμβάνει τα 16 τραγούδια του «Καλησπέρα», πολλά από τα οποία έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες.

Επίσης, θα συναντήσουμε το ήδη γνωστό και απόλυτα επιτυχημένο «Πες Μου Κάτι», αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια όπως τα «Μπύρα», «Όμορφη Σαν Την Ελλάδα», «Τα Καλύτερα Παιδιά».

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος και η ομάδα της εταιρείας, καθώς και οι συνθέτες και στιχουργοί των νέων τραγουδιών.

 

 

 

 

Πηγή:postmelody.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Δε Φρενάρω»: Η Ηλιάννα Ζέρβα ανεβάζει σταθερά ταχύτητα!

Η Ηλιάννα Ζέρβα μόλις ξεκίνησε και «δε φρενάρει» πουθενά. Η Ηλιάννα Ζέρβα επιστρέφει δυνατά και τραγουδά «Δε Φρενάρω» και είναι τραγούδι εβδομάδας στον Τρανζίστορ 100.3! Αποτελεί μία από τις ταχύτερα ανερχόμενες φωνές της νέας γενιάς. Και έρχεται με φόρα. Τη φόρα που τις δίνουν οι περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και οι περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Ο λόγος για την Ηλιάννα Ζέρβα, το κορίτσι που για […]

today02/04/2024


0%