Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης – «Πες Μου Κάτι» – Το ιδιαίτερο & εντυπωσιακό video για τη νέα του επιτυχία

today13/12/2023

Φόντο
share close

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό video τη νέα του επιτυχία «Πες Μου Κάτι», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε μέσα από τις live εμφανίσεις του και ήδη ακούγεται δυνατά στις ραδιοφωνικές συχνότητες. Καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός, ο Πέτρος Ιακωβίδης πρωταγωνιστεί σε ένα video διαφορετικού ύφους, με κινηματογραφική και dark αισθητική, που γυρίστηκε σε διάφορα locations της βόρειας Ελλάδας, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Δείτε το βίντεο:

 

Το «Πες Μου Κάτι», που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και θα περιέχεται και στο repackaging του χρυσού album «Καλησπέρα» το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, είναι ένα δυναμικό εξάρι, με την εξαιρετική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη. Το τραγούδι ξεχώρισε από τις live εμφανίσεις του Πέτρου Ιακωβίδη, που αυτή την περίοδο συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης μετά το πολύμηνο sold out στο «Fantasia» της Αθήνας και η αγάπη του κοινού ώθησε τον επιτυχημένο και επιδραστικό καλλιτέχνη και δημιουργό να το μοιραστεί με όλους.

Πηγή:paron.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην “ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ” στη Θεσσαλονίκη!

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις του στην “Πύλη Αξιού” στην Θεσσαλονίκη , αποτελώντας σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της πόλης!  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε στη «νύμφη του Θερμαϊκού» ύστερα από αρκετά χρόνια , δημιουργώντας μια μαγική σχέση με το κοινό που δήλωσε δυναμικά παρόν και στις δύο #soldout πρώτες ημέρες εμφανίσεων!  Ο καλλιτέχνης - φαινόμενο , παρουσίασε τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει με τις εξαιρετικές ερμηνείες του και την μοναδική ενέργεια […]

today12/12/2023


0%