Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης: Το εντυπωσιακό video του «Αχ Καρδούλα Μου»

today28/03/2023 1

Φόντο
share close

Ένα αέρινο και ρομαντικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό music video το νέο τραγούδι του «Αχ Καρδούλα Μου».

Το «Αχ Καρδούλα Μου» είναι ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή και αισθαντική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη, ο οποίος υπογράφει επίσης τη μουσική και τους στίχους.

Δίνοντας για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, μεταφέρει στις οθόνες μας το «Αχ Καρδούλα Μου» μέσα από ένα αέρινο και ρομαντικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα κράτησαν δύο ημέρες και έγιναν σε δύο μοναδικής ομορφιάς τοποθεσίες στον Διόνυσο και στη Λίμνη Μαραθώνα με σκηνοθέτες τους Steven Airth και Spiro Kapsili.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται στο music video του «Αχ Καρδούλα Μου» να παίζει κιθάρα πάνω σε μία σχεδία και πιάνο στα κατάλευκα λατομεία, αλλά και πλαισιωμένο από μουσικούς με βιολιά και βιολοντσέλο.

Το «Αχ Καρδούλα Μου» ακολουθεί για τον Πέτρο Ιακωβίδη την έναρξη της συνεργασίας του με την Panik Records με το single «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 3,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» έχει συμπληρώσει έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και έχει ανέβει έως το No. 12 της κατάταξης.

Το «Αχ Καρδούλα Μου» αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Πέτρος Ιακωβίδης κόσμησε το εξώφυλλο του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify, της σημαντικότερης λίστας του πλατφόρμας για τις νέες κυκλοφορίες στην Ελλάδα.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Demy ανάβει την πιο δυνατή «Φλόγα» με το νέο τραγούδι της

Η Demy επιστρέφει δυναμικά με νέο single και ανάβει την πιο δυνατή «Φλόγα». Τη «Φλόγα» είναι ένα μοντέρνο pop anthem που αποκτά χαρακτήρα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Demy. Η μουσική και οι στίχους του «Φλόγα» είναι μία δημιουργία του Apon και η παραγωγή του τραγουδιού έχει την υπογραφή του Iamstrong. Η Demy ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με τον Apon μετά τη συνεργασία τους στο single «Αδιέξοδο» το 2020, στο οποίο συμμετείχε επίσης ο Oge. […]

today27/03/2023


0%