Νέα

«Ψάχνω Να Βρω» νέο single για τον Νίκο Οικονoμόπουλου!

today06/06/2024

Φόντο
share close

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, λίγους μήνες μετά την τεράστια επιτυχία «Έκπτωτος Άγγελος», η οποία παρέμεινε καρφωμένη στο Νo.1 των ραδιοφώνων για έξι μήνες, σπάζοντας τα κοντέρ σε YouTube και Spotify, έρχεται με νέα τεράστια επιτυχία που έχει τίτλο «Ψάχνω Να Βρω».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, πιστός στην στρατηγική που ακολουθεί κάθε καλοκαίρι, σας παρουσιάζει ένα τραγούδι γεμάτο θετική διάθεση, που απογειώνεται με την μοναδική ερμηνεία του!

Το νέο αυτό single θα περιλαμβάνεται στην πολυαναμενόμενη κυκλοφορία  του νέου προσωπικού δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλου, κάτι που θα είναι το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Το νέο τραγούδι «Ψάχνω Να Βρω» είναι σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και Γιάννη Φρασέρη, με τους στίχους να υπογράφει ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το νέο single του Νίκου Οικονoμόπουλου – «Ψάχνω Να Βρω» κυκλοφορεί από την Heaven Music αποκλειστικά στο Spotify.

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί ψηφιακά το νέο τραγούδι «Ίλιγγος»

Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί ψηφιακά το τραγούδι «Ίλιγγος» από το άλμπουμ του «Πάντα & Ποτέ (Volume I)». Ο Αντώνης Ρέμος ανταποδίδει για ακόμα μία φορά την αγάπη του κόσμου και κυκλοφορεί ψηφιακά το «Ίλιγγος», το bonus track από το πρόσφατο άλμπουμ «Πάντα & Ποτέ (Volume I)», το οποίο έχει γίνει viral. Το «Ίλιγγος» είναι ένα τραγούδι που μιλά για το ατέρμονο ερώτημα του ανθρώπου σχετικά με τον έρωτα και τη μοναξιά, με […]

today05/06/2024


0%