Γνώρισε την Άννα Σταματοπούλου

ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν είναι δύσκολο για κάποιον να μιλήσει για την Άννα! Ένα κορίτσι που είναι όπως το όνομά της… διαβάζεται κι από την καλή κι από την ανάποδη!

Έβαψε το μαλλί της πιτς μπλοντ για να αποβάλει την αυστηρότητα που όλοι της καταλόγιζαν πως έχει. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει είναι να τη θεωρούν όλοι αυστηρή με πιτς μπλοντ μαλλί! Για αυτό καμιά φορά περνάει από το μυαλό της να τα ξανακάνει ξανθά (#νοτ)

Πρέπει να ήταν δημοτικό όταν κλεισμένη με μια ξαδέρφη της μέσα σε μια αποθηκούλα όπου έκαναν εξερεύνηση ηχογράφησε τη φωνή της σε ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ και μετά πάτησαν το Play για να δουν πώς ακούγεται. Αυτό ήταν! Το μικρόβιο κόλλησε και το να κάνει ραδιόφωνο ή να ακούει τη φωνή της σε διαφημιστικά σποτ έγινε αρρώστια! 

Της αρέσει να κυκλοφορεί παντού στη Θεσσαλονίκη και πάντα ψάχνει κάθε τι αντισυμβατικό. Αν θέλεις να σε βάλει στην καρδιά της πρόσφερέ της μια μακαρονάδα (με σάλτσα ή χωρίς, δε μας πειράζει καθόλου), ενώ αν θέλεις να γίνεις ο χειρότερος εχθρός της αργοπόρησε σε κάποιο ραντεβού σας. 

Με τη φράση «Άμα δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς» ως μότο ζωής η Άννα από μικρή ήθελε να είναι στα φώτα! Σε όλα τα φώτα! Του μπάνιου, του χωλ, της μουσικής, του θεάτρου… Έτσι ποτέ δεν το έβαλε κάτω και παρόλο που ξεκίνησε την «ραδιοφωνική καριέρα» της εν μέσω οικονομικής κρίσης και πέρασε από πολλά κύματα κοίταξε κατάματα τον Τρανζίστορ 100.3 κι από το 2019 πίνει νερό και πάλι στο όνομα του ραδιοφώνου!

Φέτος την απολαμβάνετε στην πιο Brunch ώρα της ημέρας 11:00 – 14:00 και πάντα περιμένει απαντήσεις στην ερώτηση της ημέρας μέσα από τα stories της στο Instagram!

Βρες την Άννα στα Social Media:

Facebook: Anna Stamatopoulou

Instagram: @annamia.stamatopoulou

TikTok: @annamia.gr

YouTube: @AnnaMiaGr


Παραγωγός

0%