Γνώρισε τον Λάμπη Δημητριάδη

ΛΑΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Για τον Λάμπη η μουσική είναι η ζωή του για αυτό τον λόγο άλλωστε έχει ως μότο του «No music no life»! 

Μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στα decks και τα γήπεδα. Σχεδόν πάνω από 2 δεκαετίες παίζει μουσική στα καλύτερα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη που γίνονται και τα στέκια του, ενώ παράλληλα είναι και προπονητής σε παιδικές ποδοσφαιρικές ομάδες. 

Ήρεμος και πράος χαρακτήρας θα υπερασπιστεί όμως με πάθος ένα πιάτο παστίτσιο και θα αγωνιστεί στην πρώτη γραμμή για να καταργηθούν τα μηχανήματα του διαβόλου που ακούνε στο όνομα smartphones. Ειλικρινής, εγωιστής και πεισματάρης – γνήσιο δείγμα σκορπιού- θα σου μιλήσει και θα σε κοιτάξει πάντα με αφοπλιστική ευγένεια. 

Ο Λάμπης γενικά είναι ο άνθρωπος που θα σου προτείνει να ηρεμήσεις ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει γύρω σου και θα σου βάλει μόνο καλή ελληνική μουσική (με τίποτα στον κόσμο δεν θα ακούσεις από εκείνον να παίζει τραπ) για να σου φτιάξει τη διάθεση. Εντάξει… μπορεί καμιά φορά να το παρακάνει με τον Γιάννη Πάριο και την Άννα Βίσση που είναι και οι αγαπημένοι του, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σε χαλάσει το παραμικρό σε ένα d j set του. Εκεί δε που και ο ίδιος θα νιώσει ανατριχίλα στην ραχοκοκαλιά του είναι όταν θα ακούσει το «Ένα θαύμα» του Γιώργου Μαζωνάκη.

Με τον Τρανζίστορ 100.3 κάνει το ντεμπούτο του στο ραδιόφωνο και επιτέλους τον απολαμβάνει η πόλη σε πιο μαζική κλίματα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ 22:00- 00:00!

Βρες τον Λάμπη στα Social Media:

Facebook: Labis Dimitriadis

Instagram: @labis_d


Παραγωγός

0%