Γνώρισε τον Σάββα Μεστάρογλου

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΣΤΑΡΟΓΛΟΥ

Από παιδί ο Σάββας ζούσε σε ένα σπίτι όπου η μουσική από το τρανζιστοράκι της μητέρας του έπαιζε συνέχεια στη διαπασών! Σε κάθε γωνία του θα έβρισκες σακούλες με κασέτες που ο ίδιος έγραφε με τραγούδια που άκουγε στους σταθμούς του ραδιοφώνου. Ίσως για αυτό να μην κατάλαβε και ποτέ με πόση ευκολία ακολούθησε το δρόμο του. Μια τυπική αγγελία στην εφημερίδα που ζητούσαν ραδιοφωνικό παραγωγό έμελλε να είναι η αφορμή για να συνεχίσει το ραδιόφωνο να είναι στη ζωή του κι επαγγελματικά πια!

Σε έναν κόσμο που θα έπλαθε εκείνος δε θα έβαζε μέσα του το ψέμα, αφού είναι το μοναδικό πράγμα που απεχθάνεται. Στον κόσμο που κλήθηκε να υπάρχει ωστόσο αναφωνεί συχνά «Δεν πάμε» καλά, καθώς πολλά πράγματα συνεχίζουν να τον εκπλήσσουν παρόλο που έχουν δει πολλά τα μάτια του. Συνεχίζει παρόλα αυτά να είναι παιδί και μεγάλο πειραχτήρι. Οπότε αν τον πειράξεις το μόνο που θα γυρίσει να σου πει είναι «Όποιος το λέει είναι!» 

Για τη μουσική δε σηκώνει πολλά πολλά! Μπορείς να κάνεις μαζί του ατελείωτες συζητήσεις για τους στίχους και να διαφωνήσετε εποικοδομητικά, αλλά η μουσική για τον Σάββα είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο! 

Πήγαινέ τον σε ένα μέρος που βλέπει θάλασσα, κέρασέ τον ένα πιάτο μουσακά, κάντε κουβέντα για την Άννα Βίσση -που είναι η αγαπημένη του καλλιτέχνης- με μουσική υπόκρουση το «Κάποιος σ’αγαπάει» του Χρήστους Δάντη – που είναι το αγαπημένο του τραγούδι- και θα καταφέρεις να τον κερδίσεις ολοκληρωτικά! 

Άκουσε τον κάθε μεσημέρι στον Τρανζίστορ 100.3 από τις 14:00 έως και τις 17:00

Βρες τον Σάββα στα Social Media:

Facebook: Mestaroglou Savvas

Instagram: @Savvasmestar


Παραγωγός

0%