Γνώρισε τον Θοδωρή Σκατζ

Skatz

Ο Θοδωρής μπήκε στη ζωή του ραδιοφώνου ξαφνικά! Από τότε το ραδιόφωνο ζει μέρες δόξας! Φέτος έρχεται να συμπληρώσει το τρελό παρεάκι του πρωινού στον Τρανζίστορ 100.3 στην εκπομπή «Πρωινά Καρντάσια».

Ελεύθερο και ανήσυχο πνεύμα του αρέσει ό,τι έχει σχέση με τη φύση, τα ζώα και την ταχύτητα για αυτό λατρεύει τις χειμερινές εξορμήσεις και τους αγώνες Motor cross! Του αρέσει να αράζει στο «Casino» και να παρακολουθεί αγώνες για τους οποίους δίνει κάθε μέρα μέσα από τα «Πρωινά Καρντάσια» προγνωστικά που πάνε πότε «ταμείο» και πότε «κουβά».

Αν θέλεις να σε βάλει στην καρδιά του φτιάξ’ του κεφτέδες -με τηγανιτές πατάτες όμως- και πες του ότι βρήκες το κόλπο για να αλλάξεις τους βαθμούς του στον έλεγχο, που είναι το μόνο πράγμα που θα άλλαζε σε ένα κατά τα άλλα φαινομενικά παραδεισένια πλασμένο κόσμο. 

Του αρέσει να κάνει τους φίλους του να γελάνε και είναι άνθρωπος της παρέας. Όσο ανέμελος φαίνεται στις συναναστροφές του άλλο τόσο βαθιά φιλοσοφημένος είναι για αυτό κλέβει το μότο της ζωής του από τον John Rampo: Live for nothing or die for something!

Βρες τον Σκατζ στα Social Media:

Instagram: @thodoris_skatz


Παραγωγός

0%