Νέα

Stan Αντιπαριώτης «Έστριψα»: Οι λεπτομέρειες και video teaser για το νέο του single

today15/01/2024

Φόντο
share close

Ο Stan Αντιπαριώτης φέρνει νέα πνοή στο χώρο της ελληνικής μουσικής μέσα από το νέο του single «Έστριψα»! Το τραγούδι, που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Υπερένταση», θα «ντυθεί» με music video που γυρίστηκε στην Αμερική και θα «ανέβει» στο YouTube την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Στο music video, που σκηνοθέτησε ο Kiri Samarits, στέλνει το μήνυμα «ο εαυτός σου ίσως είναι ο χειρότερος εχθρός σου», μέσα από εικόνες με ιδιαίτερη αισθητική κι ενέργεια.

Σε μουσική του ταλαντούχου Γιάννη Κερμανίδη και στίχους του δημοφιλούς Θάνου Παπανικολάου, το «Έστριψα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records, υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές μας, με τον χαρακτηριστικό του ήχο και τη συναρπαστική ερμηνεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Πηγή:musicpress.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά, αυτό το Σαββατοκύριακο στον Τρανζίστορ 100.3

Αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14/1, ο Τρανζίστορ 100.3 υπόσχεται μια μοναδική μουσική εμπειρία. Με ένα ειδικό αφιέρωμα στον  Βασίλη Καρρά,  θα απολαύσουμε τα μεγαλύτερα και αγαπημένα τραγούδια του.  Συντονιστείτε στον Τρανζίστορ 100.3 και ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική από έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής που έφυγε πρόσφατα. https://www.tiktok.com/@tranzistor1003/video/7323147966779313440

today12/01/2024 3


0%