Νέα

Τάμτα: Η έκπληξη του Χρήστου Μάστορα για τα γενέθλιά της

today12/01/2023

Φόντο
share close

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Χρήστος Μάστορας.

Η Τάμτα είχε τα γενέθλιά της την Τρίτη 10 Ιανουαρίου και ο Χρήστος Μάστορας της ετοίμασε μία ξεχωριστή έκπληξη.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES βρέθηκε στα παρασκήνια μίας εκδήλωσης και εμφανίστηκε μπροστά στην τραγουδίστρια κρατώντας μία εντυπωσιακή τούρτα.

Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε επίσης στην Τάμτα με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

Η Τάμτα, η οποία έγινε 42 ετών, ήταν εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους και τελικά απουσίαζε από την πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών singles για το ντουέτο τους στο «Όλα Τελείωσαν», που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «MEΛΙSSES Duets».

Οι ΜΕΛΙSSES και η Τάμτα έχουν άριστες φιλικές σχέσεις, ενώ έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία για διαδοχικές σεζόν στο νυχτερινό κέντρο «Box Athens» κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών.

O Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε ένα βίντεο από την έκπληξη που ετοίμασε στην Τάμτα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στην πλατφόρμα του Instagram.

Στο βίντεο, ο Χρήστος μάστορας εμφανίζεται στα παρασκήνια κρατώντας στα χέρια του μία τούρτα με ένα αναμμένο κεράκι και στη συνέχεια βγαίνει στη σκηνή για να κάνει έκπληξη στην Τάμτα και να της τραγουδήσει το κλασικό τραγούδι των γενεθλίων μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES.

Αμέσως μετά ο Χρήστος Μάστορας παρέδωσε στην Τάμτα τον χρυσό δίσκο για το ντουέτο τους στο «Όλα Τελειώσαν».

Ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Backstage Happy Birthday στην αγαπημένη μας Τάμτα! Και τούρτα και χρυσός δίσκος για το “Όλα Τελειώσαν”. Χρόνια πολλά. Σε αγαπάμε».

 

https://www.instagram.com/reel/CnQBJXOBAZm/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο


0%