Νέα

«Τι Θα Κάνεις Τώρα»: Ο Σάκης Αρσενίου επιστρέφει με νέο τραγούδι και μίλησε γι’ αυτό στα Πρωινά Καρντάσια!

today19/01/2023

Φόντο
share close

Νέο τραγούδι από τον Σάκη Αρσενίου.

Ο Σάκης Αρσενίου κάνει μία δυναμική δισκογραφική επιστροφή και μας προσφέρει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Τι Θα Κάνεις Τώρα», που κυκλοφορεί μαζί με το δικό του music video.

O Σάκης Αρσενίου μίλησε σημέρα το πρωί στα Πρωινά Καρντάσια και στον Τρανζίστορ100.3 για το νέο του τραγούδι και όχι μόνο!

Το «Τι Θα Κάνεις Τώρα» είναι ένα δυναμικό τσιφτετέλι που, με τη γνήσια λαϊκή φωνή του Σάκη Αρσενίου, παρασύρει στον ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι ενώ τους στίχους έχει δώσει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το «Τι Θα Κάνεις Τώρα» συνοδεύεται από ένα μοντέρνο music video που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη και απογειώνει οπτικά τον ρυθμό του τραγουδιού.

«Τι θα κάνεις τώρα / Έφτασε η ώρα / Φεύγω κι ούτε λέξη / Μη μου πεις / Τι να πεις / Τι θα κάνεις τώρα / Που τελειώσαν όλα / Κι άμα ψάχνεις φταίχτη / Κοίτα τον καθρέφτη / Τι θα κάνεις τώρα / Που τελειώσαν όλα / Πες μου σαν εμένα πού θα βρεις»

Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου μετά από 14 μήνες και το «Δεν Θέλω Να Βλέπω Κανένα» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγους μήνες μετά το “Μια Συγνώμη Δεν Φτάνει” με την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη.

Στο μεταξύ, ο Σάκης Αρσενίου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των νέων εμφανίσεών του στο «Bodega Live Experience», όπου από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Μαζί του θα εμφανίζονται η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Γιώργος Βέρος και η Angelita.

Το νέο single του Σάκη Αρσενίου με τίτλο «Τι Θα Κάνεις Τώρα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Γιώργος Μαζωνάκης: Το video για το νέο τραγούδι «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)»

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφορεί και ενθουσιάζει. Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί το music video για τη νέα επιτυχία του «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)». Το «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)», που αποτελεί προπομπό του νέου άλμπουμ του Γιώργου Μαζωνάκη, ξεχωρίζει για τη μουσική που υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης, καθώς και για τους στίχους, τον «λόγο» όπως λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης, που εντάσσονται δημιουργικά στη μουσική και φέρουν την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια. Τη διεύθυνση της παραγωγής έχει […]

today17/01/2023


0%