Διαγωνισμοί

Το 1ο Beach Soccer Tournament, powered by Waterland, έρχεται, και υπόσχεται γκολ και πλούσιο θέαμα!

today23/06/2023

Φόντο
share close

Το 1ο Beach Soccer Tournamentpowered by Waterland, έρχεται, και υπόσχεται γκολ και πλούσιο θέαμα!

Από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου η καρδιά του ποδοσφαίρου θα χτυπά στην πλατεία Αριστοτέλους!

Πιστεύεις ότι εσύ και η ομάδα σου μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό και να κατακτήσετε την κορυφή;

Τότε συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις ΕΔΩ  μέχρι τις 30 Ιουνίου, φτιάξε την τετραμελή ομάδα σου & μπείτε μαζί στη «μάχη» του τίτλου & για 1000€!

Κι αν είστε οι δεύτεροι φιναλίστ; Δύο διανυκτερεύσεις σε 2 superior δίκλινα δωμάτια στο Aegli Pallas Hotel, στο Βόλο, σας περιμένουν!

 

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

Όροι Συμμετοχής
1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, (στο εξής «η Διοργανώτρια Εταιρεία») λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό «Metropolis 95.5» (στο εξής «ο Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με τίτλο « 1οBeachSoccerTournament, 6-9 Ιουλίου στην Πλατεία Αριστοτέλους» (στο εξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και στο νομό Θεσσαλονίκης. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.
 2. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας και (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α)
  πρόσωπα και (γ) όσοι δεν διαμένουν στο νομό Θεσσαλονίκης.
 3. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 23.6.2023 μέχρι και την Παρασκευή 30.6.2023.
 4. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. 

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής: Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι ακροατές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα (www.tranzistor1003.gr) και στα socialmediaτου Σταθμού. Από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα προκύψουν, συνολικά, είκοσι (20) ομάδες. Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερις (4) παίκτες, έναν (1) τερματοφύλακα και τρεις (3) παίκτες γηπέδου, ενώ έχει το δικαίωμα να συμπεριλάβει έως και δύο (2) αναπληρωματικούς στη σύνθεση της.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος
Διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της Διοργανώτριας Εταιρείας.Hσυμμετοχή στο διαγωνισμό, επίσης, προϋποθέτει την αποδοχή της βιντεοσκόπησης της συμμετοχής των διαγωνιζομένων, την προβολή τους στα socialmediaκαι στην ιστοσελίδα του σταθμού.

5.3. Ο διαγωνισμός προϋποθέτει τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων σε όλα τα στάδια του μετά την επιλογή τους.

5.4. Τα αρχεία τα οποία τηρεί η Διοργανώτρια Εταιρεία με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

5.5. Κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα πριν την πρώτη συμμετοχή της, δηλαδή στη φάση των 20, να αλλάξει κάποιο μέλος της ομάδας από τα άτομα που έχουν δηλωθεί στην αρχική φόρμα σε περίπτωση που προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας. Τα άτομα που θα συμμετέχουν εν τέλει στο πρώτο παιχνίδι θα είναι εκείνα που θα πρέπει να ολοκληρώσουν τους γύρους (φάση των 20, προημιτελικούς, ημιτελικούς, τελικό), εφόσον προκριθούν σε όλους. Τα ίδια αυτά άτομα θα είναι που θα εξαργυρώσουν το έπαθλο. Μετά τη συμμετοχή σε κάποιον ή κάποιους από τους γύρους του παιχνιδιού (φάση των 20 ή ημιτελικούς) ΔΕΝ μπορεί κανένα μέλος της ομάδας να αντικατασταθεί από άλλο. Στην περίπτωση που κάποιο μέλος της ομάδας δεν μπορεί να παρευρεθεί σε κάποιον γύρο του παιχνιδιού η συμμετοχή της ομάδας αυτόματα ακυρώνεται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που κάποια ομάδα αδυνατεί να συμμετάσχει στο τουρνουά, οφείλει να προβεί σε ενημέρωση προς τους διοργανωτές το αργότερο έως την Τρίτη 4.7.2023.

 1. Έπαθλο. Η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9.7.2023 θα κερδίσει το έπαθλο των 1000€ μετρητά.

Η δεύτερη φιναλίστ θα κερδίσει δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Αίγλη στο Βόλο. Η καταβολή του Επάθλου στην ομάδα φιναλίστ θα πραγματοποιηθεί έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου Αίγλη, Αργοναυτών 24 (Βόλος), 38222, και τηλέφωνο 24210 24471 ή στο email:reservations@aegli.gr. Η προσφορά ισχύει για διαμονή που θα πραγματοποιηθεί ως το τέλος του 2023 κατόπιν διαθεσιμότητας. Εξαιρούνται οι περίοδοι των Εθνικών Εορτών, Εκθέσεων καθώς και οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν υπάρχει η δυνατότητα για εξαργύρωση του επάθλου
σε άλλη περίοδο από την αναγραφόμενη. Δεν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης του επάθλου με χρήματα ίσης αξίας με αυτό.

 1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού.

Συνολικά είκοσι (20) ομάδες των 4 ατόμων θα συμμετέχουν στο τουρνουά BeachSoccer, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η διάρκεια κάθε παιχνιδιού είναι 2 x10 λεπτά. Η φάση των 20 (5 + 5 αγώνες) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6.7.2023 και την Παρασκευή 7.7.2023 και κατά τις ώρες 18:30 – 21:00.

Η φάση των 10 του τουρνουά (5 αγώνες) θα διεξαχθεί το Σάββατο 8.7.2023 και κατά τις ώρες 18:00 – 21:00. Την Κυριακή 9.7.2023 θα διεξαχθεί η προημιτελική φάση (2 αγώνες) και κατά τις ώρες 18:30– 19:30.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Στη φάση των προημιτελικών (δηλαδή στις 5 ομάδες), θα υπάρξει χρήση της WATERLAND WILD CARD. Αυτό σημαίνει ότι παρουσία και των 5 ομάδων, θα διεξαχθεί κλήρωση, όπου θα προκύψουν τα 2 ζευγάρια της προημιτελικής φάσης και η Πέμπτη ομάδα, θα κερδίσει και θα κάνει χρήση της WATERLAND WILD CARD, όπου έτσι θα περάσει έτσι στην επόμενη φάση by. Ακριβώς η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και στην επόμενη φάση των τριών, με χρήση της δεύτερης WATERLAND WILD CARD. Συγκεκριμένα  στη φάση των τριών ομάδων, η ομάδα που έκανε χρήση της πρώτης W.W.C. θα αγωνιστεί  με μία εκ των 2 νικητών της φάσης των 5 (με ποια ομάδα θα προκύψει από κλήρωση επίσης) και η τρίτη ομάδα, θα κάνει χρήση της 2ης W.W.C. για μία θέση απ’ ευθείας στον τελικό.

Η ημιτελική φάση (1 αγώνας) πρόκειται να διεξαχθεί κατά τις ώρες 19:30– 20:00.

Από τις 20:00 έως τις 20:30 θα διεξαχθεί αγώνας Fun «Metropolis 95.5 VS ΖOO 90.8 – ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ 100.3.

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους δύο φιναλίστ της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 20:30.

 1. Ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή.

8.1.Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στον αέρα, στην ιστοσελίδα του Σταθμούwww.tranzistor1003.grείτε στη σελίδα του στο Facebook.

 1. Πληροφορίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310 266233, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.
 2. Προσωπικά Δεδομένα/Αποποίηση Ευθύνης.

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια, εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA»», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, Κωνσταντινοπολίτικα, 55534, Θεσσαλονίκη, email:grammateia@metromedia.gr , 2310 232908. Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό. Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου. Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτουςπροσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων(άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: grammatia@metromedia.gr Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους
που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη
περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου,
υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή
μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη
σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα
μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των
στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό
διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους
συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

 1. Ανάκληση Προκήρυξης– Τροποποίηση Όρων. Η Διοργανώτρια Εταιρεία
  δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της
  διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με
  ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της
  σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα
  να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο
  κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα
  ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο
  τρόπο και μέσο.
 2. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και
  συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό,
  που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική
  αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.
 3. Αποδοχή των όρων.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των
παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι
εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης
και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το
πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Νομικό τμήμα.

 

 

 

 

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Έλλη Κοκκίνου: «Πάμε Γι’ Άλλα» στη Νάξο με το video για το νέο τραγούδι της

ο νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου απέκτησε εικόνα. Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά «Πάμε Γι’ Άλλα» και δίνει το πιο χορευτικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού μέσα και από το video clip για το νέο single της. Το «Πάμε Γι’ Άλλα», ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα υψηλής αισθητικής music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νάξο με τη σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Η πάντα […]

today23/06/2023


0%