Νέα

Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro!

today08/11/2022

Φόντο
share close

Συγκεκριμένα, η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

«Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μετά την εν λόγω εξέλιξη, άνθρωποι του χώρου προεξοφλούν ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα χρηματοδοτηθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix.

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Πάνος Κιάμος: Ακούστε το νέο τραγούδι «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» με τη συμμετοχή του OGE

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί. Ο Πάνος Κιάμος, με την καλλιτεχνική ελευθερία που τον ξεχωρίζει, αποδεικνύεται πάντα πρωτοπόρος στη δημιουργική σύνθεση επίκαιρων μουσικών ειδών και τάσεων. Αυτή τη φορά με το νέο single «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)», πιάνει για μια ακόμη φορά τον μουσικό σφυγμό της εποχής με ένα απόλυτα χορευτικό υβρίδιο λαϊκού τραγουδιού και rap, με την πολύτιμη συμμετοχή του OGE. Σε αυτή τη συνεργασία φέρνει επίσης και […]

today07/11/2022


0%