Νέα

To No1 έντεχνο τραγούδι του 2023.

today10/01/2024

Φόντο
share close

Τη μεγάλη επιτυχία του soundtrack «Σασμός», που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους επιβεβαιώνει το ετήσιο IFPI airplay chart, όπου δύο τραγούδια του κατέκτησαν τη No1 και τη No2 θέση στο έντεχνο ρεπερτόριο.

Σύμφωνα με το ελληνικό Οfficial Annual IFPI Top200 Airplay Chart by MediaInspector, την κορυφή στο έντεχνο ρεπερτόριο κατέκτησε το «Σασμός», που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ παράλληλα σημειώνει επιτυχημένη πορεία και στις ψηφιακές πλατφόρμες, όπου έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις με πάνω από 3 εκατομμύρια Spotify streams, τη στιγμή που το lyric video έχει περισσότερα από 8,3 εκατομμύρια views.

Στο No2 βρέθηκαν «Τα Αντίθετα», με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά. Εκτός από την ραδιοφωνική του επιτυχία, το τραγούδι συναρπάζει το Spotify και το YouTube, καθώς μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο streams και πάνω από 5,8 εκατομμύρια views στο lyric video του.

Πηγή:ogdoo.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Γιώργος Λάνθιμος: Τα βίντεο κλιπ του Ρουβά και άλλων καλλιτεχνών που έχει σκηνοθετήσει!

Ο Γιώργος Λάνθιμος σάρωσε τη Δευτέρα (7/1) στις Χρυσές Σφαίρες με την ταινία «Poor Things», ωστόσο πριν την παγκόσμια αναγνώριση σκηνοθετούσε βίντεο κλιπ καλλιτεχνών, όπως ο Σάκης Ρουβάς. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο κλιπ του ποπ καλλιτέχνη, όπως το «Θέλεις ή δε θέλεις». Ας απαριθμήσουμε κάποια από αυτά του Σάκη Ρουβά, αλλά και άλλων γνωστών καλλιτεχνών: Δέκα Εντολές – Δέσποινα Βανδή (1997) Μάταια – Μαντώ (1997) […]

today09/01/2024


0%