Νέα

TOQUEL και Minos EMI συνεχίζουν μαζί

today01/11/2023

Φόντο
share close

O TOQUEL, ένας από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της χώρας.

Μετρώντας ήδη σχεδόν 5 χρόνια κοινής μουσικής πορείας με δεκάδες εκατομμύρια views & streams, διαμαντένια και πλατινένια singles και top επιτυχίες που ακούγονται δυνατά μέχρι και σήμερα, ο TOQUEL και η Minos EMI / Universal ανανέωσαν σε εξαιρετικά χαρούμενο κλίμα την συνεργασία τους, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τον ερχομό της νέας δισκογραφικής δουλειάς του καλλιτέχνη.

Μετά τα album “777” (2019) και “Beverly Hills” (2022) – δουλειές που αποτέλεσαν δύο από τις εμπορικότερες κυκλοφορίες της τελευταίας δεκαετίας στην ελληνική δισκογραφία, σειρά έχει το “1111” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Πέγκυ Ζήνα: Νέο τραγούδι «Δεν Αγάπησες Ποτέ Στη Ζωή Σου»

Η Πέγκυ Ζήνα, μία από τις πιο σπουδαίες κι αγαπητές ερμηνεύτριες, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum με το νέο της single «Δεν Αγάπησες Ποτέ Στη Ζωή Σου». Η Πέγκυ Ζήνα, με τη χαρισματική και χαρακτηριστική χροιά της, ερμηνεύει ένα δυναμικό τραγούδι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη, που θα μας συνεπάρει από το […]

today31/10/2023 1


0%