Νέα

Trannos και Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτουν το video του «Εγώ & Εσύ»

today26/09/2022

Φόντο
share close

Η πλατινένια συνεργασία του Trannos και της Ελένη Φουρέιρα απέκτησε το δικό της music video.

Ο Trannos και η Ελένη Φουρέιρα δίνουν εικόνα στην ανατρεπτική συνεργασία τους στο single «Εγώ & Εσύ».

Η συνεργασία του Trannos, του επιτυχημένου ράπερ με τα δεκάδες εκατομμύρια views και streams στις ψηφιακές πλατφόρμες και της Ελένης Φουρέιρας, της εκρηκτικής performer με την εντυπωσιακή σκηνή παρουσία, κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες στα μέσα του Αυγούστου και αμέσως έγινε επιτυχία.

Το «Εγώ & Εσύ» είναι ήδη πλατινένιο έχοντας καταγράψει πάνω από 3,8 εκατομμύρια streams.

Ο Trannos και η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορούν τώρα ένα εξίσου εκρηκτικό music video για τη συνεργασία τους «Εγώ & Εσύ» σε σκηνοθεσία του Μάνου Μακράκη.

Το «Εγώ & Εσύ» είναι ένα ανατρεπτικό τραγούδι τόσο για τον Trannos όσο και για την Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα ft. Hawk - Aya

Το τραγουδά ξεκινά με τον Trannos και τη χαρακτηριστική autotuned φωνή του σε ένα λιτό ρυθμό, που καθώς προχωρά αποκτά επιρροές από τσιφτετέλι.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται μία ανάσα πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δύο λεπτά του τραγουδιού και καθώς το «Εγώ & Εσύ» συνεχίζεται, τα λαϊκά στοιχεία γίνονται πιο έντονα, αν και η ένταση του single παραμένει συγκρατημένη.

Τη μουσική και του «Εγώ & Εσύ» υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος, ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στους Χρήστο Στασινόπουλο, Ελένη Φουρέιρα, Μάριο Ψιμόπουλο και Stanley.

O Trannos και η Ελένη Φουρέιρα συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των φετινών Mad Video Music Awards, όπου παρουσίασαν μαζί με τους Kings μία νέα εκδοχή του mega hit «Madame» των 32 εκατομμυρίων προβολών.

Η νέα έκδοση του «Madame» με τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, ενώ το βίντεο με την παρουσίαση του remix στα Mad VMA 2022 έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube

Η συνεργασία του Trannos και της Ελένης Φουρέιρα στο single «Εγώ & Εσύ» κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Διονύσης Σχοινάς: Έρχεται αγωγή 1εκατ. ευρώ μετά το εξώδικο για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Το νυχτερινό κέντρο είναι έτοιμο να καταθέσει αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ εναντίον του Διονύση Σχοινά για διαφυγόντα κέρδη. Συνεχίζονται οι εξελίξεις και οι απαντήσεις μέσα από εξώδικα στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά μετά τη δεύτερη αναβολή της πρεμιέρας των εμφανίσεών τους στο «Κέντρο Αθηνών». Οι δύο καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στο Instagram εξέφρασαν τη δική τους οπτική για το ζήτημα. Λίγες ημέρες μετά το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και στην Καίτη Γαρμπή και μάλιστα ζητά το ποσό […]

today23/09/2022


0%