Νέα

Τριαντάφυλλος: Η Επιτυχία του «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω» Σαρώνει στο YouTube!

today18/10/2023

Φόντο
share close

Το Τραγούδι Ξεπερνά τα 10 Εκατομμύρια Προβολές και Συνεχίζει τη Δυναμική Άνοδο του.

O μοναδικός Τριαντάφυλλος σαρώνει με πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube για την επιτυχία του «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω»!

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, που έχει αγαπηθεί από το κοινό τόσο μουσικά όσο και για τον αυθεντικό χαρακτήρα του, προσθέτει άλλη μια τεράστια επιτυχία στο βιογραφικό του καθώς το «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω» έχει ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει δυναμικά.

Πρόκειται για ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Ηλία Φιλίππου, το οποίο οπτικοποιήθηκε από τον Mike Marzz σε ένα στυλιζαρισμένο και πολύχρωμο music video.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Νίνο Ξυπολιτάς “Μέχρι Τέλους” | Video

Ο Νίνο Ξυπολιτάς εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Heaven Music και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μέχρι Τέλους», διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ο εμβληματικός καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το κοινό, είναι εδώ με νέο ανατρεπτικό τραγούδι το οποίο είναι σίγουρο πως θα γίνει…σύνθημα! Σε στίχους και μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη, το «Μέχρι Τέλους» αποτελεί την αρχή του νέου δισκογραφικού κεφαλαίου για τον Νίνο Ξυπολιτά, με τον χαρακτηριστικό […]

today17/10/2023


0%