Νέα

Βασίλης Καρράς: Έρχεται η βιογραφία του.

today11/01/2024 1

Φόντο
share close

Για τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά και τον τίτλο με τον οποίο θα κυκλοφρήσει μίλησε ο Θάνος Κανούσης στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα!”.

Ο βιογράφος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια όταν ο Βασίλης Καρράς του τηλεφώνησε και του είπε: “‘Ελα ξεκινάμε”.

Ο Θάνος Κανούσης ανέφερε ότι η βιογραφία του Βασίλη Καρρά είναι έτοιμη, αλλά είχαν επιλέξει να μην την εκδώσουν ώστε “να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του”.

“Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρόν στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θάνος Κανούσης.

“Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια. Ξεκινήσαμε το βιβλίο με ένα Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023, με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι “Καλησπέρα και καλή βραδιά””, αποκάλυψε.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Τρανζίστορ 100.3 τιμά τον μεγάλο τραγουδιστή με ένα διήμερο αφιέρωμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Πηγή:ogdoo.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

ΕΚΘΕΣΗ EXPO WEDDING: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ

Η ExpoWedding, η πλέον πρωτοποριακή και λαμπερή έκθεση γάμου, είναι έτοιμη να υποδεχθεί μελλοντικές νύφες και γαμπρούς, προσφέροντας έναν εμπνευσμένο κόσμο γεμάτο ομορφιά, μόδα και όνειρα. Η ExpoWedding 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 και 15 Ιανουαρίουστο Βελλίδειο, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,υποσχόμενη μια μοναδική εμπειρία για όσους ετοιμάζονται να περπατήσουν τον χαροποιό δρόμο του γάμου. Πολλά και μεγάλα δώρα αξίας πάνω από 12,000€ προσφέρουν οι επαγγελματίες του περιμένουν τα μελλόνυμφα ζευγάρια. […]

today10/01/2024


0%