Γνώρισε την Έλενα Νηστικάκη

ΕΛΕΝΑ ΝΗΣΤΙΚΑΚΗ

Αν έλεγες στην Έλενα, όταν ήταν μικρή ότι θα έκανε ραδιόφωνο σίγουρα θα γελούσε δυνατά. Το ντροπαλό κορίτσι από το Ηράκλειο δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τον εαυτό της να μιλάει σε κόσμο, πόσο μάλλον να γίνει το ραδιόφωνο η δουλειά της.

Και να που ένας διαγωνισμός το 2020 στον Τρανζίστορ 100.3 την έκανε να το ερωτευτεί. Όταν κόπηκε λίγο πριν τον τελικό, ένιωσε σαν να της πήραν κάτι που το είχε χρόνια στη ζωή της. Εντέλει δεν άργησε να ξανασυναντήσει τα fm και τώρα επιστρέφει σε γνώριμο studio, αυτό του Τρανζίστορ 100.3!

Αγαπάει τα ταξίδια και μπορεί να ξεκινήσει καβγά εάν κάποιος αμφισβητήσει ότι το Παρίσι είναι η ομορφότερη πόλη στον κόσμο. Αν θέλει να χαλαρώσει θα φτιάξει γλυκό, όσο πιο μπελαλίδικο τόσο το καλύτερο για την ψυχολογία της! Μεγάλη αγάπη της οι σειρές…από αστυνομικά μέχρι και k-dramas – περιεχόμενο να υπάρχει δηλαδή!

Και όσο μεγαλώνει αγαπάει ακόμα παραπάνω τη μουσική! Δηλώνει τρελή φαν της Έλενας Παπαρίζου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν έρωτας κεραυνοβόλος από τη στιγμή που τον είδε πρώτη φορά σε συναυλία!

Θα λέτε πλέον τις καλημεροκαλησπέρες παρέα καθημερινά 11:00 – 14:00 στον αέρα του Τρανζίστορ 100.3!

Facebook: Έλενα Νηστικάκη

Instagram: elena_nistikaki


Παραγωγός

0%