Γνώρισε την Γεωργία Γεωργιάδου

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Από μικρή η Γεωργία ήξερε ότι θα ακολουθήσει καλλιτεχνική πορεία που θα της επιτρέπει να έχει επαφή με τον κόσμο! Έτσι από νωρίς ασχολήθηκε με την τηλεόραση και πολύ γρήγορα μπήκε και στον χώρο του τραγουδιού ξεκινώντας τις επαγγελματικές της εμφανίσεις! 

Θα την πετύχεις πάντα παρέα με φίλους να μιλάει,  να τραγουδάει (πάντα και παντού!), να πίνει συνέχεια καφέ, αφού όπως δηλώνει είναι εθισμένη σε αυτόν, και οργανώνει ταξίδια που τόσο πολύ αγαπάει. Για την Γεωργία δεν έχει σημασία το μέρος που θα συναντήσει την παρέα, αρκεί να έχει καλή μουσική, ωραία ποτά και νόστιμο φαγητό! Όπου νόστιμο φαγητό βάλε μουσακά, σούσι κι ό,τι έχει σχέση με ζυμαρικά!

Ως αναποφάσιστη ζυγός, αλλά και ρομαντική ψυχή, βρίσκεται σε δίλημμα όταν αναρωτιέται τι θα ήταν αυτό που θα άλλαζε στον κόσμο ανάμεσα στην εκμηδένιση της αξίας των χρημάτων και την εξαφάνιση της κακίας των ανθρώπων. Ευτυχώς που με ευκολία μπορεί να ξεφύγει από τις σκέψεις της ακούγοντας και παράλληλα τραγουδώντας το Number One της Έλενας Παπαρίζου (τι κόλλημα είναι αυτό;!;!)

Ανεβάζει την ένταση κάθε φορά που παίζει Νίκο Οικονομόπουλο, Νίκο Βέρτη και Νατάσα Θεοδωρίδου με την ίδια συχνότητα που ανεβάζει και πολλές φωτογραφίες στον προφίλ της στο Instagram. 

Το ραδιόφωνο μπήκε στη ζωή της μια μέρα του Οκτώβρη όταν ήρθε να λάβει μέρος στον διαγωνισμός Radio Star του Τρανζίστορ 100.3. Τραγούδια & μουσική μαζί με επικοινωνία με τον κόσμο είναι το καλύτερό της για αυτό κι έλαμψε πίσω από το μικρόφωνο κι έτσι αναδείχθηκε με ευκολία η επόμενη παραγωγός του Τρανζίστορ 100.3 …and the rest is history που λέμε! Άλλωστε η Γεωργία αποδεικνύει και πάλι πως ό,τι μπορείς να ονειρευτείς μπορείς και να το καταφέρεις! 

Τα απογεύματα από 17:00 έως 20:00 τα περνάμε καθημερινά παρέα μαζί της! 

Βρες την Γεωργία στα Social Media:

Facebook: Georgia Georgiadou

Instagram: @georgia_georgiadou


Παραγωγός

0%