Γνώρισε την Μάγδα Ζουλίδου

ΜΑΓΔΑ ΖΟΥΛΙΔΟΥ

Μετά από πολλά ραδιοφωνικά χιλιόμετρα η Μάγδα Ζουλίδου είναι το κορίτσι της πρωινής εκπομπής του Τρανζίστορ 100.3, Πρωινά Καρντάσια! 

Η Μάγδα από  3η Λυκείου ήξερε όχι μόνο όλα τα τραγούδια, αλλά και τις διαφημίσεις του ραδιοφώνου απ’ έξω! Στα 18 της ξεκίνησε ερασιτεχνικά κι από τότε δεν έχει μείνει ποτέ εκτός αέρα, αφού έχει περάσει από όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. 

Εκτός από τη λατρεία της για το ραδιόφωνο δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τη μόδα – γνωστό fashion icon- για αυτό συχνά θα την ακούσεις να λέει: «Ό,τι κάνεις, κάντο με στυλ», αλλά και για το καλό φαγητό! 

Μια από τις πιο γνωστές Djs της Θεσσαλονίκης φυσικά προτιμά για στέκι της τα μαγαζιά που η ίδια παίζει μουσική κι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Θοδωρή Φέρρη, στον Νίκο Βέρτη και στον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Το κόσμημα της λύπης» από Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι το τραγούδι που λατρεύει να ακούει στο repeat. 

Αν μπορούσε να αλλάξει ένα πράγμα στον κόσμο αυτό θα ήταν να μην υπάρχουν παιδιά που πεινάνε και με αυτή τη σκέψη λιώνει για την κόρη της, τη Γαλήνη, για την οποία είναι μόνο περήφανη!  Τις Κυριακές θα την ζητάς όχι στις εκκλησίες, αλλά στα γήπεδα, καθώς είναι φανατική οπαδός του Ηρακλή! Αγαπάει να οδηγεί, να είναι πάντα με καλή παρέα και να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της και να της δημοσιεύει στο Instagram. Ενώ ως γνήσια λιονταρίνα δηλώνει μόνιμα ερωτευμένη, έλκεται από όσα λάμπουν και στην παπουτσοθήκη της θα βρεις παπούτσια για να φορέσουν ένα γήπεδο στυλάτες γυναίκες!

Βρες την Μάγδα στα Social Media:

Facebook: Magdoula Zoulidou

Instagram: @MissZoulidou

TikTok: @zoulidaki


Παραγωγός

0%