Νέα

Η Λένα Ζευγαρά κυκλοφορεί το νέο διπλό άλμπουμ «Προαίσθημα»

today18/04/2024

Φόντο
share close

Ένα διπλό άλμπουμ με 22 τραγούδια από τη Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά, η εκρηκτική τραγουδίστρια με τις διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες, κυκλοφορεί το πρώτο της ολοκληρωμένο και διπλό άλμπουμ, με τίτλο «Προαίσθημα».

Το «Προαίσθημα» είναι ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με 22 τραγούδια, που περιλαμβάνει νέα τραγούδια, καθώς και ήδη γνωστές μεγάλες επιτυχίες της Λένας Ζευγαρά, οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στα digital charts, το YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.

Τα καινούργια τραγούδια έχουν την υπογραφή γνωστών και επιτυχημένων δημιουργών, με την αγαπημένη φωνή της Λένας Ζευγαρά να ντύνει τις συνθέσεις και τους στίχους.

Στις μεγάλες επιτυχίες του άλμπουμ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει συγκαταλέγονται τα τραγούδια «Πόσο Σ’ Αγάπησα», «Ας Τα Λέμε Καλά», «Διαβάστηκε», «Χίλια Πρέπει», «Πυρετός», «Μη Σε Ξαναδώ» και «Όλα Τ’ Αγάπησα».

Το άλμπουμ «Προαίσθημα» αναμένεται να εδραιώσει περαιτέρω τη Λένα Ζευγαρά ως μία από τις πλέον επιδραστικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η ποικιλομορφία των τραγουδιών και η εκφραστική ερμηνευτική δεινότητά της αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του άλμπουμ.

Η Λένα Ζευγαρά, με τη μοναδική φωνή και την αξεπέραστη ερμηνεία της, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι που αγγίζει κάθε γωνιά του συναισθηματικού κόσμου μας.

Το νέο single από το άλμπουμ «Προαίσθημα» είναι το ρυθμικό «Όλα Στον Αέρα», που έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Την προσεχή Πέμπτη, 18 Απριλίου, το «Όλα Στον Αέρα», θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα εξίσου δυναμικό music video.

Κάθε τραγούδι στο άλμπουμ «Προαίσθημα» είναι μία μικρή ιστορία, μία έκφραση ενός διαφορετικού συναισθήματος, όπως αποδεικνύουν και τα τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει – από τον δυναμισμό του «Όλα Στον Αέρα» και την τρυφερότητα του «Όλα Τ’ Αγάπησα» μέχρι τη μελαγχολία του «Χίλια Πρέπει».

Παράλληλα, η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να μαγέψει ξανά τη νυχτερινή Αθήνα με τις εμφανίσεις της δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Fantasia», που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Προαίσθημα», η Λένα Ζευγαρά θα συνεχίσει την ανοδική πορεία της, διατηρώντας τη θέση της στις καρδιές του κοινού.

Το νέο άλμπουμ «Προαίσθημα» της Λένας Ζευγαρά κυκλοφορεί τώρα από την Panik Platinum σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και, σύντομα, θα είναι διαθέσιμο σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης.

Πηγή:postmelody.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Κράτα Με»: Η Πέγκυ Ζήνα σε ένα τραγούδι γεμάτο χρώμα, φως και θετική αύρα

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει δυναμικά με το νέο single της «Κράτα Με», ένα μεθυστικό ερωτικό τραγούδι που έρχεται να μας σαγηνεύσει με τους ρυθμούς και τους στίχους του. Από την πρώτη στιγμή που ακούς το «Κράτα Με», η δυναμική φωνή της Πέγκυ Ζήνα αναλαμβάνει τα ηνία σε ένα ταξίδι γεμάτο συναίσθημα και ζεστασιά. Το «Κράτα Με» υπογράφει ο Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος έχει χαρίσει στην Πέγκυ Ζήνα μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες […]

today17/04/2024


0%