Νέα

«Όλα Σου»: Η Μαντώ μας παρασύρει στην οδύνη ενός χωρισμού

today26/04/2024

Φόντο
share close

Η Μαντώ συγκινεί με το νέο τραγούδι της «Όλα Σου».

Η Μαντώ, η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την εκφραστική φωνή, επιστρέφει δυναμικά με το νέο single της «Όλα Σου», ένα τραγούδι για τον πόνο και την απώλεια μετά από έναν χωρισμό.

Το «Όλα Σου», σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα που χρωματίζεται με μελαγχολικές νότες και έντονα συναισθήματα.

Η Μαντώ, με την αισθαντική ερμηνεία της, αποτυπώνει με ακρίβεια την πληγή του χωρισμού και την αβάσταχτη θλίψη που αφήνει η απουσία του προσώπου που αγαπάς.

Οι στίχοι του τραγουδιού αγγίζουν με ειλικρίνεια τα πιο βαθιά συναισθήματα ενός έρωτα που έχει χαθεί μέσα από εικόνες γεμάτες πόνο και νοσταλγία.

Κάθε στίχος είναι και μια μαχαιριά στην ψυχή, καθώς η Μαντώ περιγράφει το κενό που έχει αφήσει η απουσία του αγαπημένου της και την αδυναμία της να προχωρήσει στη ζωή της.

Ο χρόνος ίσως γιατρεύει τις πληγές, αλλά νιώθει ακόμα τον πόνο του χωρισμού ολοζώντανο: «Μικρή η ζωή και μακριά σου εγώ γιατί να την περνάω, μεγάλη η πληγή με τον καιρό κλείνει είχαν πει, μα εγώ πονάω.»

Η Μαντώ περιπλανάται άοκνα στις σκοτεινές διαδρομές της μνήμης, αναζητώντας παρηγοριά στις γλυκόπικρες αναμνήσεις που έχουν απομείνει σε ό,τι ακουμπά.

Το «Όλα Σου» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία του Mike Marzz.

Η Μαντώ ερμηνεύει με το σώμα και την ψυχή της τον πόνο και την απελπισία ενός χωρισμού, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μελαγχολίας.

Σκηνές απομακρύνονται και πλησιάζουν σαν ανάσες στον καθρέφτη ενός βασανισμένου μυαλού. Χείλη που κάποτε ενώθηκαν σε πυρετώδη φιλιά, αγκαλιές που ένιωθαν παντοτινές, ματιές που υπόσχονταν αιωνιότητα έχουν χαθεί τώρα στα σκοτεινά ύδατα της λήθης.

Μέσα στη λαίλαπα των συναισθημάτων, η Μαντώ αισθάνεται την καρδιά της να βυθίζεται όλο και περισσότερο στις αβύσσους της απελπισίας, όπως τραγουδά: «Φαντάζει βουνό χωρίς εσένα το οτιδήποτε να κάνω, αφού πια δεν ζω, γιατί ακόμα ότι είμαι εντάξει παριστάνω.»

Οι λέξεις αποπνέουν την οδυνηρή αλήθεια – είναι πλέον ένα κενό περίβλημα, ένα σώμα χωρίς ψυχή, που προσπαθεί απελπισμένα να εντοπίσει τα αποτυπώματα της ευτυχίας που άφησε η απώλεια του μοναδικού έρωτά της: «Πες μου που να πάω αν δεν σε κρατάω / αν δεν είσαι εδώ μου λείπουν όλα σου.»

Το νέο single «Όλα Σου» της Μαντώ κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

 

Πηγή:postmelody.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Για Σένα»: Οι Stavento συγκεντρώνουν σε ένα άλμπουμ τις επιτυχίες οκτώ ετών

Οι Stavento συγκεντρώνουν σε ένα άλμπουμ όλες τις επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία οκτώ χρόνια. Οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ τους, με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι», ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento επιστρέφουν με το ένατο κατά σειρά ολοκληρωμένο τους μουσικό project με τίτλο «Για Σένα». Το «Για Σένα» αποτελεί το επισφράγισμα της τελευταίας επιτυχημένης περιόδου στην πορεία των Stavento και περιλαμβάνει 13 αγαπημένα τραγούδια. Η βαρύτητα του συγκεκριμένου άλμπουμ είναι αρκετά […]

today25/04/2024


0%