Νέα

Μαρίνα Σάττι: Τραγουδά «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» για την Eurovision και συγκινεί με την ερμηνεία της!

today23/04/2024

Φόντο
share close

Η Μαρίνα Σάττι συγκινεί με τη live διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή για τη Eurovision.

Έπειτα από τη διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού «ZARI», η αφιερωματική ενότητα «A Little Bit More» του επίσημου καναλιού της Eurovision στο YouTube φιλοξενεί μία νέα, μοναδική ερμηνεία από τη Μαρίνα Σάττι.

Η Μάρια Σάττι, με την αυθεντικότητα και το ταλέντο της, έχει καταφέρει να ανανεώσει το ενδιαφέρον για την ελληνική παράδοση και τη φέρει κοντά στο σύγχρονο κοινό.

Αυτή τη φορά, η Μαρίνα Σάττι ερμηνεύει το παραδοσιακό κομμάτι «Στης Νάουσας το Κάστρο», σε διασκευή – εναρμόνιση της Ελεωνόρας Ζαχαριά, για το δεύτερο βίντεο της από τη σειρά #EurovisionALBM.

Γρήγορα, το βίντεο έγινε viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη Μαρίνα Σάττι να λαμβάνει εξαιρετικά σχόλια από τους Ευρωπαίους για τις ερμηνευτικές ικανότητες της, σε μία αδιαμφισβήτητη απόδειξη της απήχησης που έχει στο κοινό της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι, με την αισθαντική φωνή και την εκφραστική ερμηνεία της, χαρίζει μία νέα πνοή στο παραδοσιακό τραγούδι «Στης Νάουσας το Κάστρο», αφήνοντας το δικό της στίγμα σε ένα διαχρονικό μουσικό αριστούργημα.

Η διασκευή της Ελεωνόρας Ζαχαριά διατηρεί τον σεβασμό προς την αυθεντικότητα του τραγουδιού, ενσωματώνοντας παράλληλα στοιχεία σύγχρονης μουσικής αισθητικής.

Η ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι προσεγγίζει με ειλικρίνεια και συναίσθημα το τραγούδι, φέρνοντας στο προσκήνιο τις τραγωδίες του ελληνικού έθνους.

Το τραγούδι «Στης Νάουσας το Κάστρο» δεν αποτελεί τυχαία επιλογή από τη Μαρίνα Σάττι.

Το παραδοσιακό τραγούδι, το οποίο αναφέρεται στην καταστροφή της Νάουσας από τους Οθωμανούς το 1822, αποτελεί ένα ιστορικό μνημείο και μία διαχρονική υπενθύμιση για τους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού έθνους.

Με την ερμηνεία της, η Μαρίνα Σάττι τιμά τη μνήμη των προγόνων μας και ταυτόχρονα γεφυρώνει το χθες με το σήμερα, υπενθυμίζοντας την αξία της ελευθερίας.

Η διασκευή του τραγουδιού «Στης Νάουσας το Κάστρο» κυκλοφορεί λίγες ημέρες πριν η Μαρίνα Σάττι αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας για να πραγματοποιήσει τις πρώτες πρόβες της στη σκηνή της Eurovision 2024.

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας αυτόν τον Μάιο με το πολυσυζητημένο τραγούδι «ZARI» (Ζάρι).

Το «ZARI», το οποίο κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, έχει γίνει πλατινένιο στην Ελλάδα και συνεχίζει να σαρώνει στις πλατφόρμες, μετρώντας σχεδόν 8 εκατομμύρια streams του Spotify και 12 εκατομμύρια views στο YouTube.

 

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Χάρις Αλεξίου στα billboards της Times Square στη Νέα Υόρκη!

Η Χάρις Αλεξίου είναι η νεότερη πρέσβειρα της Ελλάδας στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» του Spotify. Η Χάρις Αλεξίου, εμφανίστηκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα της Ελλάδας και της Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» του Spotify με θέμα την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στη μουσική βιομηχανία. Το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως, συνεχίζει να ενισχύει μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας του «EQUAL» τις γυναίκες […]

today22/04/2024 1


0%