Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός – Τι Να Πεις Για Μένα (2024 Live Version) – Official Music Video

today26/02/2024

Φόντο
share close
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, φέρνει ξανά στο προσκήνιο ένα από τα τραγούδια του που έχουν αφήσει εποχή, το «Τι Να Πεις Για Μένα», μέσα από μία μοναδική live version.

Το «Τι Να Πεις Για Μένα ’24 Live Version», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυναμικό, ερωτικό ζεϊμπέκικο, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου. Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016, στο album του Κωνσταντίνου Αργυρού «Όσα Νιώθω» κι έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού.

Ανταποδίδοντας την αγάπη του κόσμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φέρνει στο σήμερα το «Τι Να Πεις Για Μένα» μέσα από μία ξεχωριστή live version, που συνεπαίρνει με το πρώτο άκουσμα.

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Οι REC επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τραγούδι «Κάνε Μου Τη Χάρη»

Νέος ήχος και νέα κατεύθυνση από τους REC. Οι REC, το Νο. 1 pop συγκρότημα της Ελλάδας, επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τραγούδι «Κάνε Μου Τη Χάρη». Γνωστοί για τις μεγάλες επιτυχίες που λατρεύεις να ακούς, οι REC κυκλοφορούν ένα ξεχωριστό single που υπόσχεται να σας ενθουσιάσει. Η νέα επιτυχία τους με τίτλο «Κάνε μου τη χάρη» ξεχωρίζει για το διαφορετικό ήχο της και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι οι […]

today23/02/2024


0%