Νέα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στον Τρανζίστορ 1003

today07/03/2024

Φόντο
share close

8 Μαρτίου γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας. Μια ημέρα που ορίστηκε για να μας υπενθυμίζει όλους τους αγώνες των γυναικών ανά τα χρόνια, να αναδείξει τα προβλήματα τους και να προωθήσει τα δικαιώματά τους.

Τιμώντας αυτή την ημέρα, αλλά κι όλες τις γυναίκες, όλοι εμείς στον  Τρανζίστορ 100.3 μαζί με πολλές Ελληνίδες καλλιτέχνιδες και με το Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης δημιουργήσαμε μια καμπάνια τόσο στα social media του σταθμού, αλλά και στον αέρα του για να σπάσουμε τον κύκλο της σιωπής.

Περισσότερες πληροφορίες βρες πατώντας εδώ.

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Το «Ρωτάνε» είναι ένα δυναμικό ρυθμικό τραγούδι, ο απόλυτος ύμνος των ερωτευμένων που δε ρωτάνε κανέναν και τίποτα όταν αγαπούν, με την εξαιρετική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου. Τη μουσική έγραψε ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος. Το «Ρωτάνε», που σε λίγο καιρό θα οπτικοποιηθεί, είναι ένα από τα νέα τραγούδια που ξεχώρισε κι αγάπησε αμέσως το κοινό μέσα από το «Πάντα […]

today05/03/2024


0%