Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω» Το νέο single και video από το repackaging του album «Καλησπέρα»

today08/04/2024

Φόντο
share close

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει το νέο single και music video «Απόψε Θέλω», που περιλαμβάνεται στο repackaging του χρυσού album «Καλησπέρα», το «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, από την Panik Records, σε όλες τις streaming υπηρεσίες.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή ερμηνεία κι ενέργεια του Πέτρου Ιακωβίδη. Τη μουσική έγραψαν οι Χρήστος Σνατικάι και Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το single συνοδεύεται από ένα άκρως εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Λισαβόνα, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals. Με φόντο τις ομορφιές, τα μνημεία και τα γοητευτικά σοκάκια της πορτογαλικής πρωτεύουσας, ο Πέτρος Ιακωβίδης γοητεύει και ξεσηκώνει με ένα video γεμάτο φως, χρώμα και ρομαντικό μυστικισμό.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα από τα πέντε νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition», με το οποίο ο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός συνεχίζει την πλούσια και γεμάτη hits δισκογραφική του πορεία.

Στο tracklist του «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition», εκτός από τα 16 τραγούδια του «Καλησπέρα» και το «Απόψε Θέλω», περιλαμβάνονται η επιτυχία «Πες Μου Κάτι», που έφτασε ακόμα και στο no1 του ραδιοφωνικού chart και μετρά πάνω από 1,8 εκατομμύρια Spotify streams και 3,7 εκατομμύρια YouTube views, καθώς και τα νέα τραγούδια «Πιάσε Μια Μπύρα»«Όμορφη Σαν Την Ελλάδα» και «Τα Καλύτερα Παιδιά».

Εκτός από το νέο δισκογραφικό βήμα του, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λίγο πριν επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα, στο «Vogue Club Athens»

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Κόψε»: Οι Alcatrash επιστρέφουν όπως δεν τους έχετε δει ξανά

«Κόψε» τα δεσμά και ακολούθησε τους Alcatrash. Οι Alcatrash, το ανατρεπτικό συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και τη φρεσκάδα του, επιστρέφουν δριμύτεροι με το νέο single «Κόψε», το οποίο κυκλοφορεί μαζί ένα εντυπωσιακό music video. Το «Κόψε» είναι ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από ενέργεια και δυναμισμό, χαρακτηριστικά που αποτελούν σήμα κατατεθέν των Alcatrash. Τη μουσική και τους στίχους του «Κόψε», το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την […]

today05/04/2024


0%